Sport

Ciprian Deac insistă să joace și în Cupă! A făcut deplasarea la Craiova, deși Dan Petrescu a vrut să îl odihnească. Exclusiv

Dan Petrescu ar putea trimite pe teren din primul minut un jucător extrem de important, deși a spus că va juca cu multe rezerve la meciul din Cupa României cu Universitatea Craiova.
23.09.2021 | 16:40
Ciprian Deac insista sa joace si in Cupa A facut deplasarea la Craiova desi Dan Petrescu a vrut sa il odihneasca Exclusiv
Ciprian Deac insistă să joace și în Cupă! A făcut deplasarea la Craiova, deși Dan Petrescu a vrut să îl odihnească. Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a deplasat în șaisprezecimile Cupei României în Bănie, unde va întâlni Universitatea Craiova, la doar câteva zile distanță de duelul din Casa Pariurilor Liga 1 de la Cluj.

„Bursucul” a anunțat că va menaja foarte mulți titulari și va trimite juniori în teren, însă Laurențiu Reghecampf crede că este doar strategie de adormire a adversarului, specifică lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac ar putea fi trimis pe teren din primul minut cu Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că Ciprian Deac a făcut deplasarea la Craiova și a insistat pe lângă Dan Petrescu să fie pe teren în meciul din Cupa României, mai ales că este suspendat la partida din campionat cu UTA de duminică.

Dan Petrescu a acceptat cererea jucătorului, iar veteranul campioanei României ar putea fi pe teren din primul minut pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Bursucul” este îngrijorat de numărul de accidentări și nu vrea să riște noi probleme medicale după meciul din Cupa României, mai ales că CFR Cluj va juca pe 30 septembrie în Conference League cu Randers.

Astfel, la ultimul meci din campionat cu Universitatea Craiova au lipsit din cauza accidentărilor Denis Alibec, Billel Omrani, Susic și Graovac.

ADVERTISEMENT

Niciun alt jucător titular la Cluj în meciul cu Universitatea Craiova nu a făcut deplasarea în Bănie

FANATIK a aflat în exclusivitate că niciun jucător titular de la meciul din campionat nu au făcut deplasarea la Craiova pentru partida cu Universitatea din șaisprezecimile Cupei României.

Alături de Ciprian Deac, care a insistat să fie în lot, cei mai cunoscuți jucători care ar putea fi titulari pe „Ion Oblemenco” sunt Alexandru Chipciu (32 de ani), Ovidiu Hoban (38 de ani) şi Runar Mar Sigurjonsson (31 de ani).

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu a făcut altceva decât să se țină de cuvânt, așa cum a declarat la finalul partidei cu Universitatea Craiova: „Toți cei care au jucat azi vor rămâne la Cluj pentru că urmează un meci greu la Arad. Cu Rodriguez e o problemă până nu se va mări lista, nu avem unde să-l punem, el e pe lista de Cupă și de cupe europene. Se antrenează excelent, la fel ca Tahiri și Fofana. Îi veți vedea titulari în meciul de Cupă.

Nu mergem să ne predăm la Craiova, chiar dacă îi voi folosi pe cei care nu au jucat, plus câțiva copii de la echipa a doua. Să vedem cu cine jucăm vârf, chiar nu am un număr 9”, a declarat Petrescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

  • 2 jucători ar putea avea CFR Cluj pe teren în meciul de Cupă cu Craiova, care au jucat împotriva oltenilor și în campionat: Ciprian Deac și Alexandru Chipciu
ADVERTISEMENT