Fotbal intern

Ciprian Deac plânge când își aduce aminte de copilăria sa: „Eu chiar știu ce înseamnă foamea și neajunsurile!”

02.04.2020 | 13:55
Ciprian Deac plange cand isi aduce aminte de copilaria sa Eu chiar stiu ce inseamna foamea si neajunsurile
Ciprian Deac. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac, mijlocașul CFR-ului, este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul lui Dan Petrescu, dar a avut parte de o copilărie grea. Deac plânge când își amintește de copilăria pe care a trăit-o, conform gsp.ro.

Ciprian Deac plânge când își aduce aminte de copilărie

Ciprian Deac și-a adus aminte de un moment care l-a definit și care l-a ghidat în viața de fotbalist. Mijlocașul CFR-ului a povestit că la vârsta de 12 ani a lucrat pe șantier cu bunicul său și atunci și-a dat seama unde va ajunge dacă nu va reuși în cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

În acest moment, bunicul său este grav bolnav, iar jucătorul a povestit că i-a făcut o vizită la Dej, dar este îngrijorat de starea sa de sănătate: „E foarte rău, nici nu mai vorbește. Are probleme serioase de o lună. Nu a mai ieșit din casă de jumătate de an. Nu se poate ridica din pat”.

„Știu ce înseamnă foamea!”

Ciprian Deac a vorbit despre felul în care a trecut peste două accidentări din carieră și a povestit că în copilărie s-a confruntat cu neajunsuri, iar acele momente îi dau puterea să treacă peste orice probleme:

ADVERTISEMENT

„Am reușit să câștig de patru ori titlul, dar cel mai important e că am revenit de patru ori după accidentări foarte serioase. Am stat în afara terenului cam doi ani. Știu fotbaliști care s-au lăsat după două accidentări.

Să știți că știu ce înseamnă foamea. Știu ce înseamnă neajunsurile. Am avut o copilărie grea, dar nu-mi condamn părinții pentru asta”.

ADVERTISEMENT

„Am avut foarte multe neajunsuri, dar părinții au încercat să ne ofere ce era mai bun. Au fost momente când lucra doar taică-miu. Avea trei copii și o soție și ne descurcam destul de greu.

Da, dar am știut tot timpul. Atât poate să-mi ofere… Era suficient pentru mine”, a mai spus mijlocașul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să spun că am avut o copilărie nefericită. Mă bucuram de fiecare moment când ieșeam cu prietenii afară. Băteam mingea de dimineața până seara. Mă simțeam cel mai fericit copil.

Când aveam 12 ani, bunicul meu care lucra în construcții m-a luat cu el la muncă. Am stat cu el toată ziua și am văzut cât de greu se câștigă banii și cât e de muncă.

În acel moment, mi-am pus în cap că dacă nu voi ajunge fotbalist știu exact ce mă așteaptă. A fost o zi foarte importantă pentru mine. M-a făcut să înțeleg cam ce viață mă va aștepta dacă nu ajung fotbalist”, a mai spus Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT
Tags: