Sport

Ciprian Marica a confirmat dezvăluirile Fanatik: „S-a adus în discuție împrumutul lui Florinel Coman de la FCSB la Farul”

Acționarul minoritar al celor de la Farul Constanța, Ciprian Marica, a vorbit despre un posibil împrumut al lui Florinel Coman de la FCSB, de unde a fost transferat în 2017 de Becali pentru 3 milioane de euro.
15.04.2022 | 14:00
Ciprian Marica a confirmat dezvaluirile Fanatik Sa adus in discutie imprumutul lui Florinel Coman de la FCSB la Farul
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florinel Coman ar putea fi împrumutat de FCSB la Farul Constanța la finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Ciprian Marica recunoaște negocierile cu FCSB pentru împrumutul lui Coman: „A adus cineva în discuție această ipoteză”

Acționarul minoritar al celor de la Farul Constanța, Ciprian Marica, a vorbit despre un posibil împrumut al lui Florinel Coman înapoi la clubul lui Gheorghe Hagi: „Era vorba de un împrumut, se discuta teoretic”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Marica a explicat că „marinarii” nu au ca strategie revitalizarea jucătorilor pentru alte echipe din Casa Pariurilor Liga 1: „Nu vrem ca un jucător să joace la noi pentru alte echipe, adică să fie proprietatea altcuiva. Spun sincer, nu s-a discutat mai mult de cinci secunde.

A adus cineva în discuție această ipoteză, iar lumea a zis: «Dacă poate intra în calcul un transfer, poate discutăm». Să nu fim naivi, Hagi nu vrea să transforme un jucător pentru alt club. Nu știu ce își dorește FCSB. Eu spuneam doar că noi nu suntem de acord să lucrăm pentru alte echipe”, a spus Marica la ProArena.

ADVERTISEMENT

În teorie, spusele lui Marica dau bine, însă el a uitat probabil că în acest moment în lotul Farului se află un jucător împrumutat chiar de la FCSB. Este vorba despre Dragoș Nedelcu, care s-a despărțit în iarnă de nemții de la Dusseldorf și a fost lăsat de Gigi Becali la echipa de la malul mării până la finalul sezonului. Împrumut gratis, dar cu o singură condiție: să nu fie folosit în  meciurile directe.

Florinel Coman, intrat în dizgrația patronului FCSB, Gigi Becali

În august 2017, Gigi Becali a plătit o sumă record pentru transferul lui Florinel Coman de la Viitorul Constanța: trei milioane de euro, iar patronul FCSB-ului își punea mari speranțe că va da lovitura pe piața transferurilor cu tânărul mijlocaș de doar 19 ani.

ADVERTISEMENT

După accidentarea cu Backa Topola, Florinel Coman s-a stins treptat și a fost prezent mai mult în centrul scandalurilor decât pe teren, ceea ce a atras și tirul acuzelor lui Gigi Becali.

„Coman săracul nu mai poate să joace fotbal la momentul ăsta! L-am sunat și personal. Iei mingea și i-o dai lui Tavi Popescu. Păi el e căpitan de echipă, îl ascultă el pe Gigi Becali? Nu mai bate băi Florinele! Dai pasă la portar.

ADVERTISEMENT

Nici eu dacă băteam lovitura aia. Probabil nu-l mai țin picioarele. Aici e chestie de seriozitate. Dacă nu te antrenezi și nu ești serios o să te lași de fotbal”, spunea Gigi Becali chiar după meciul pierdut cu Farul Constanța pe teren propriu, scor 0-2.

Florinel Coman a înscris ultimul gol în Casa Pariurilor Liga 1 în decembrie 2020 și are cifre foarte slabe în acest sezon: 16 meciuri și doar două pase decisive, în 724 de minute.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT