Fotbal intern

Ciprian Marica a depășit scandalul amantlâcului de la Cluj. Investește o sumă uriașă într-un proiect imobiliar alături de Ioan Andone

11.05.2020 | 11:28
Ciprian Marica a depasit scandalul amantlacului de la Cluj Investeste o suma uriasa intrun proiect imobiliar alaturi de Ioan Andone
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica pare a fi depășit scandalul amantlâcului de la Cluj și este hotărât să își sporească averea, și așa destul de consistentă, printr-o lovitură pe piața imobiliarelor.

Ciprian Marica s-a asociat cu Ioan Andone

Fostul internațional român va investi o sumă importantă, 9 milioane de euro alături de un alt ex-dinamovist bine cunoscut, Ioan Andone, care are deja o reputație de specialist în acest domeniu imobiliar.

ADVERTISEMENT

Cei doi au în plan ridicarea la Voluntari a unui bloc de 140 de apartamente și au pus bazele firmei New World Development SRL, al cărei obiect de activitate este realizarea acestui proiect.

Marica a cumpărat proprietăți

Cotidianul Libertatea scrie că Andone este deja expert în imobiliare, iar Marica nu e nici el străin de acest domeniu, doar că el s-a mulțumit să cumpere apartamente sau proprietăți.

ADVERTISEMENT

„Andone este senior în domeniul imobiliar, are proprietăți în București, în zona limitrofă, la Marbella, unde a deținut chiar și un restaurant.

Un bloc cu 7 etaje și 140 de apartamente

Marica este și el un vechi dezvoltator pe piață, a început de la achiziția de imobile pentru a le închiria. Tatăl său i-a insuflat această pasiune, devenită între timp o sursă uriașă de venit”.

ADVERTISEMENT

Proiectul este aproape de momentul obţinerii autorizaţiei de construire. Viitorul ansamblu ar urma să aibă peste 140 de apartamente, clădirea fiind amplasată pe un teren de circa 3.600 mp. Regimul de înălţime propus este de 2 subsoluri + parter + 7 etaje.

Marica a investit și în fotbal, fiind patron la Farul Constanța

Ciprian Marica s-a implicat serios și în fotbal tot la nivel de a achiziționa, devenind patron al grupării constănțene de mare tradiție Farul. Dar, deocamdată, venirea sa pe malul Mării Negre nu a reușit să aducă și atuurile ca alb-albaștrii să se poată bate pentru revenirea, după mulți ani, în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Marica nu a fost nici un moment atras după încheierea carierei de fotbalist de a îmbrățișa activitatea de antrenor, el fiind un tip întreprinzător, înclinat spre afaceri, latură moștenită de la tatăl său.

ADVERTISEMENT