Sport

Ciprian Marica a spus lucrurilor pe nume! Cu cine ține între FCSB și Dinamo: „Unii se simt trădați de decizia mea!”

Ciprian Marica, fost component important al naționalei României, a dezvăluit cu cine simpatizează între FCSB și Dinamo, având în vedere că a evoluat pentru ambele echipe.
03.01.2022 | 18:19
Ciprian Marica a spus lucrurilor pe nume Cu cine tine intre FCSB si Dinamo Unii se simt tradati de decizia mea
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica (36 de ani) și-a făcut junioratul la Dinamo și a bifat șapte meciuri în echipa de seniori a clubului bucureștean.

Pe final de carieră, în 2016, Marica a semnat cu FCSB, rivala „câinilor”. Pentru clubul patronat de Gigi Becali, acesta jucat în nouă partide.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a dezvăluit cu cine ține între FCSB și Dinamo

Ciprian Marica susține că, în primul rând, se simte fotbalist român, fără să se identifice cu FCSB sau Dinamo, având în vedere că nu a jucat o perioadă îndelungată pentru niciuna dintre cele două formații.

Totodată, fostul fotbalist consideră că nu este simpatizat nici de suporterii FCSB-ului, nici de cei de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că sunt iubit nici de steliști, nici de dinamoviști. Unii se simt trădați de decizia mea de a juca la ei.

La Dinamo am făcut junioratul, dar la echipa mare am jucat doar vreo 20 de meciuri. În timp ce la Steaua, nu am jucat mai mult de 6 luni.

ADVERTISEMENT

La națională, am 72 de jocuri și 25 de goluri. Mă identific cu echipa națională, deci înainte de stelist sau dinamovist, mă simt ca fotbalist român. Nu mă văd aparținând unei tabere sau alta”, a explicat Ciprian Marica în emisiunea „La Cină, pe Digi 24.

În plus, Marica a dezvăluit că meciul România – Ungaria, 3-0, din preliminariile Campionatului Mondial 2014, este partida sa favorită.

ADVERTISEMENT

În minutul 2, al meciului respectiv, Marica reușea să deschidă scorul după o fază superbă. Ulterior, scorul a fost dus la 3-0 de reușitele lui Mihai Pintilii și Cristi Tănase.

„Meciul meu favorit este acel 3-0 al echipei naționale contra Ungariei, când eu am dat primul gol. Am câștigat trofee la Șahtior, dar acel moment e așa, cireașa de pe tort”, a adăugat Marica.

În toamna lui 2016, Ciprian Marica s-a retras din cariera de fotbalist, ultima sa echipă fiind FCSB.

ADVERTISEMENT