Fotbal intern

Ciprian Marica a făcut pace cu fanii lui Farul şi va prelua echipa din Liga a 2-a

25.08.2018 | 13:51
Ciprian Marica a facut pace cu fanii lui Farul si va prelua echipa din Liga a 2a

Ciprian Marica, fostul internaţional român, a ajuns la un acord cu SSC Farul şi va conduce echipa suporterilor care evoluează din acest sezon în Liga a 2-a, conform unor informaţii oferite de site-ul gsp.ro. Fostul atacant s-a întâlnit cu oficialii echipei şi a analizat întreg dosarul echipei, astfel încât totul să fie legal din punct de vedere juridic.

Sursa menţionată a anunţat că în cazul în care nu apar anumite probleme, Marica va fi noul acţionar al celor de la Farul în aproximativ o lună.  Fostul fotbalist şi actual om de afaceri a primit acuzaţii grave din partea celor care au pornit la drum acum doi ani şi evoluează în acest moment în Liga a 2-a.

Marica a câştigat brandul Farul şi are echipă în Liga a 4-a

Fostul vârf de atac a câştigat în cadrul unei licitaţii brandul Farul şi şi-a făcut o echipă sub acest nume în Liga a 4-a din judeţul Constanţa după ce discuţiile cu echipa din Liga a 2-a au intrat în impas.. Formaţia lui Marica urmează să debuteze sâmbătă, de la ora 18:00, într-o partidă care se va disputa în deplasare cu Sparta Techirgiol.

Ciprian Marica a făcut pace cu fanii lui Farul şi va prelua echipa din Liga a 2-a 5
Fostul internaţional român o va conduce pe Farul, echipa din liga secundă

Marica a fost acuzat că vrea să demoleze baza sportivă pe care au evoluat jucătorii de la Farul doar pentru a construii anumite blocuri. Fostul internaţional a fost acuzat de mai mulţi suporteri că are interese proprii şi s-a înhăitat cu anumiţi oameni politici pentru a putea beneficia de sprijin în noua carieră de om de afaceri.

Fostul vârf al lui Stuttgart sau Getafe este unul dintre cei mai buni vorbitori din fotbalul românesc şi a încercat într-un interviu acordat la începutul lunii august să explice care este problema dintre cele două cluburi care s-a luptat pentru brandul Farul.

“Din punctul meu de vedere, acesta a fost un obiectiv primordial, atunci când am cumpărat brandul Farul. Voiam să discutăm, să luăm o decizie împreună, să vedem ce e de făcut. Să-ţi spun ceva: când am venit aici, nimeni nu i-a susţinut. Absolut nimeni! Din toate părţile veneau la mine avertismente. Dar, peste toate, am spus că vreau să mă conving personal. Unde am greşit eu? Am greşit atunci când am zis ca SSC Farul să desemneze un om, să discutăm. Mi-au spus: „Nu, să vii în faţa noastră!“. Băi, nici chiar aşa! Nu am ajuns nici aşa, să vin să mă puneţi voi la zid! Am convenit să trimită un delegat. Asta a fost greşeala mea, că am discutat cu unul singur. Acest Muzaca, vicepreşedinte şi angajat la club avea nişte interese personale. Când s-a întors de la întâlnirea cu mine, le-a transmis ce-a vrut el. Muzaca îl avea pe Mihăilescu (n.r. – fost lider de galerie la Farul, membru fondator al actualului club) în spate. Ei doi făceau tot felul de lucruri. Aveau interese. Ei doi sunt singurii care au interesea acolo, la SSC Farul. Iar Muzaca, vicepreşedinte, îl lasă pe Mihăilescu să vorbească, să iasă în faţă. Iar Mihăilescu n-are nicio funcţie la club. El nu vorbeşte în numele nimănui. Nu e oficial, n-are nicio treabă cu ei. Sunt acuzat de toate prostiile de un om care n-are calitate oficială.“, a încercat Marica să situaţia de la echipa din Liga a 2-a.

Citeşte şi: 

Gicu Grozav a refuzat 500 de mii de euro pe an ca să stea acasă!

Julio Baptista, probleme mari! Jucătorul are astm și nu e legitimat! Prima reacţie a CFR-ului