News

Ciprian Marica a înșelat-o pe Ioana Marcu! Prins în flagrant într-o cameră de hotel cu nora fostului șef Transgaz. Video

29.04.2020 | 18:57
Ciprian Marica a inselato pe Ioana Marcu Prins in flagrant intro camera de hotel cu nora fostului sef Transgaz Video
Ciprian Marica și Ioana Marcu. FOTO: Instagram
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a înșelat-o pe Ioana Marcu, partenera sa de viață, cu care are doi copii. Fostul atacant al echipei naționale a fost filmat într-o cameră de hotel, unde era alături de Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fostul șef Transgaz.

Ciprian Marica, prins în flagrant într-o cameră de hotel

Ciprian Marica este într-o relație de mulți ani cu Ioana Marcu, cei doi având împreună doi copii, dar povestea de dragoste a celor doi ar putea căpăta o turnură neașteptată.

ADVERTISEMENT

Ziar de Cluj a publicat o filmare în care Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel, alături de Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz.

Întâmplarea datează din vara anului 2019, când patronul clubului Farul Constanța a fost prins în flagrant chiar de soțul Anei Muntean, Florin Muntean Jr., pe care încerca, la bustul gol, acoperit doar cu un prosop, după ce observă în filmare, să îl liniștească.

ADVERTISEMENT

În ciuda celor întâmplate și a surprinderii care se cunoștea în vocea soțului înșelat, Ana și Florin Muntean sunt în continuare împreună.

Cum s-au cunoscut Ciprian Marica și Ioana Marcu

Ciprian Marica dezvăluia în noiembrie 2018, cu câteva luni înainte de momentul de la Cluj, cum s-a cunoscut cu Ioana Marcu, cu care formează o relație de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au petrecut natural între noi. Ioana a terminat anul acesta Facultatea de Medicină şi făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut.

Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva… Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective.

ADVERTISEMENT

Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu. Nu cred că un act schimbă datele problemei sau lucrurile. Trăim foarte bine şi nu avem nicio problemă. Familia mea e în siguranţă şi aşa, nu trebuie să se simtă în siguranţă în spatele unui act.

Eu nu cred în reguli. Atâta timp cât noi suntem bine aşa, nu înţeleg de ce un act ar trebui să schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranţă în plus. Şi, repet, la noi în familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema”, declara Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT