ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ciprian Marica anunță dezastrul pentru Dinamo: ”Ajunge în pragul falimentului”

Autor: Patrice Podina | 26.04.2021 | 14:34
Ciprian Marica anunță dezastrul pentru Dinamo: ”Ajunge în pragul falimentului”
Ciprian Marica anunță dezastrul pentru Dinamo: ”Ajunge în pragul falimentului” (sursă foto: sportpictures.eu)

Dublu campion cu Dinamo, Ciprian Marica dă șanse minime echipei să evite retrogradarea și anunță dezastrul care va urma la clubul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist acuză oamenii care s-au perindat la conducere, în ultimii ani, pentru situația în care a ajuns echipa lui de suflet și clamează lipsa de profesionalism a celor care au administrat clubul.

Marica se teme că va urma ce e mai rău. Nu doar că echipa este mai aproape de retrogradare ca oricând, dar nici falimentul și implicit desființarea clubului nu par să mai poată fi evitate, în opinia fotului internațional.

Ciprian Marica anunță dezastrul pentru Dinamo: ”Situația e critică”

Ajunsă pe loc retrogradabil direct și susținută financiar prin eforturile suporterilor-acționari, a doua cea mai titrată echipă de fotbal din România este în derivă, iar colacii de salvare par de negăsit.

ADVERTISEMENT

”Situaţia e critică acolo din toate punctele de vedere. Ar trebui să le fie ruşine celor care au dus echipa în situaţia asta. Este rezultatul neprofesionalismului de ani buni de la Dinamo şi ceea ce vedem nu este întâmplător.

Matematic, Dinamo mai are şanse, dar la cum arată pe teren e aproape imposibil. Ajunge în pragul falimentului şi în pragul desfiinţării”, a spus Cirpian Marica, la as.ro.

Dinamo nu a mai câștigat în Liga 1 de aproape trei luni

Până la finalul campionatului, Dinamo mai are de disputat șase partide, ceea ce înseamnă că în joc mai sunt 18 puncte pe care, dacă le-ar obține și-ar salva cel mai negru sezon din istorie.

ADVERTISEMENT

Însă, așa cum a menționat și Ciprian Marica, jocul echipei nu arată deloc bine, iar eșecurile se adună unul după altul. Dinamo nu a mai câștigat un meci în Liga 1 de pe 31 ianuarie, când s-a impus cu 1-0 la UTA Arad.

De atunci și până în prezent ”câinii” au pierdut 10 jocuri și au obținut doar trei puncte. Roș-albii vor disputa următoarea partidă, joi, 29 aprilie, acasă cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!