Fotbal intern

Ciprian Marica anunță dezastrul pentru Dinamo: ”Ajunge în pragul falimentului”

26.04.2021 | 14:34
Ciprian Marica anunta dezastrul pentru Dinamo Ajunge in pragul falimentului
ADVERTISEMENT

Dublu campion cu Dinamo, Ciprian Marica dă șanse minime echipei să evite retrogradarea și anunță dezastrul care va urma la clubul din Ștefan cel Mare.

Fostul fotbalist acuză oamenii care s-au perindat la conducere, în ultimii ani, pentru situația în care a ajuns echipa lui de suflet și clamează lipsa de profesionalism a celor care au administrat clubul.

ADVERTISEMENT

Marica se teme că va urma ce e mai rău. Nu doar că echipa este mai aproape de retrogradare ca oricând, dar nici falimentul și implicit desființarea clubului nu par să mai poată fi evitate, în opinia fotului internațional.

Ciprian Marica anunță dezastrul pentru Dinamo: ”Situația e critică”

Ajunsă pe loc retrogradabil direct și susținută financiar prin eforturile suporterilor-acționari, a doua cea mai titrată echipă de fotbal din România este în derivă, iar colacii de salvare par de negăsit.

ADVERTISEMENT

”Situaţia e critică acolo din toate punctele de vedere. Ar trebui să le fie ruşine celor care au dus echipa în situaţia asta. Este rezultatul neprofesionalismului de ani buni de la Dinamo şi ceea ce vedem nu este întâmplător.

Matematic, Dinamo mai are şanse, dar la cum arată pe teren e aproape imposibil. Ajunge în pragul falimentului şi în pragul desfiinţării”, a spus Cirpian Marica, la as.ro.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai câștigat în Liga 1 de aproape trei luni

Până la finalul campionatului, Dinamo mai are de disputat șase partide, ceea ce înseamnă că în joc mai sunt 18 puncte pe care, dacă le-ar obține și-ar salva cel mai negru sezon din istorie.

Însă, așa cum a menționat și Ciprian Marica, jocul echipei nu arată deloc bine, iar eșecurile se adună unul după altul. Dinamo nu a mai câștigat un meci în Liga 1 de pe 31 ianuarie, când s-a impus cu 1-0 la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

De atunci și până în prezent ”câinii” au pierdut 10 jocuri și au obținut doar trei puncte. Roș-albii vor disputa următoarea partidă, joi, 29 aprilie, acasă cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT