Sport

Ciprian Marica are dubii în privința lotului selecționat de Mirel Rădoi: „Marius Marin nu m-a impresionat, Drăguș nu a rupt gura târgului”

Ciprian Marica a analizat lotul lui Mirel Rădoi pentru meciurile României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.
26.08.2021 | 08:48
Ciprian Marica are dubii in privinta lotului selectionat de Mirel Radoi Marius Marin nu ma impresionat Dragus nu a rupt gura targului
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei nu crede în reconstrucția echipei și nu este adeptul întineririi lotului, fiind de părere că la naționala României ar trebui convocați jucătorii în formă.

Totodată, Ciprian Marica a amintit despre defensiva impecabilă a Rapidului din startul noului sezon de Liga 1, giuleștenii nu au primit gol în primele șase etape, motiv pentru care consideră că Mirel Rădoi ar fi putut să îi cheme pe Ciprian Săpunaru și Dragoș Grigore.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica are dubii în privința lotului selecționat de Mirel Rădoi

Ciprian Marica a recunoscut că are dubii în privința lotului selecționat de Mirel Rădoi pentru meciurile României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord, nefiind convins de convocările lui Dragoș Nedelcu, Denis Drăguș, Marius Marin sau Jovan Markovici.

„Nedelcu nu juca la FCSB, era cu moralul la pământ, Marius Marin nu mi s-a părut că are ceva special, nu m-a impresionat. Drăguș nu a rupt gura târgului la Standard Liege, deci nu pot să îmi dau cu părerea, decât că nu a jucat.

ADVERTISEMENT

Markovici de la Craiova e un puști talentat, da, dar nu știu ce să spun… nu cred în reconstrucție, nu cred în noua generație”.

„Astăzi, la Rapid, un Dragoș Grigore și un Cristi Săpunaru nici nu transpiră și cred că măcar unul dintre ei putea să fie chemat la echipa națională, mai ales că ar fi fost și lideri ai vestiarului”, a mai spus Ciprian Marica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„E momentul potrivit pentru ca Moruțan să plece!”

Ciprian Marica a comentat și transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la Galatasaray, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, despre care spune că vine într-un moment bun pentru jucător, lăudându-l și pe Gigi Becali, care a simțit că trebuie să-l lase pe jucător să plece:

„Eu zic că e momentul potrivit pentru ca Moruțan să plece, Gigi Becali a simțit bine momentul, pentru că Moruțan poate nu mai reușea să se dezvolte la FCSB. Așa, a ajuns la o echipă unde l-a dorit antrenorul”.

ADVERTISEMENT

Nu demult, Ciprian Marica a avut o reacție categorică după eliminarea echipelor românești din preliminariile Conference League, FCSB, U Craiova și Sepsi fiind toate trei eliminate chiar la debutul în noua competiție UEFA:

A fost o vară neagră pentru sportul românesc! A fost un an negru pentru sportul românesc! Se repetă “negru” şi “sportul românesc”. În scurt timp vom vorbi doar despre “negru”.

Sportul românesc, mort acum, va fi îngropat şi va rămâne doar în amintiri tot mai îndepărtate!”.

ADVERTISEMENT