Fotbal intern

Ciprian Marica, atac la adresa suporterilor de la SSC Farul. “S-a terminat cu şantajul!”

06.08.2018 | 10:38
Ciprian Marica atac la adresa suporterilor de la SSC Farul Sa terminat cu santajul

Ciprian Marica i-a atacat pe suporterii echipei SSC Farul. Fostul internaţional român a câştigat licitaţia pentru brandul Farul Constanţa, dar scandalul continuă. Acesta susţine că grupul de fani de la SSC, condus de Sorin Mihăilescu, s-ar fi implicat în aranjamente pentru pariuri în sezonul 2017-2018.

“Evenimentele s-au derulat rapid în ultimele săptămâni. Am avut toată bunăvoința și disponibilitatea de a discuta cu cei care sunt acum la SSC, deși mulți îmi spuneau să uit, că n-am cu cine dialoga. Dar voiam să aflu care sunt problemele și să găsim un numitor comun de conviețuire în beneficiul clubului. A rezultat o întâlnire cu un singur reprezentant al lor. Cred că am greșit însă în această privință. Pentru că am avut o întrevedere doar cu vicepreședintele Muzaca. Ar fi trebuit să fie trei, patru oameni din partea SSC, să-i fac să înțeleagă că nu am nimic de ascuns, nu-mi propun să fur nimic, ci doar vin cu un plus de investiții. Muzaca mi-a explicat punctul lor de vedere, mi-a povestit ce probleme au, mi-a spus că au nevoie de un om ca mine care dorește să ajute. Eu am cerut doar documentele clubului, a rămas că mi le pune la dispoziție a doua zi. N-au mai trimis nimic, iar Muzaca înțeleg că s-a dus și a transmis mai departe altceva decât discutasem.  Altfel nu-mi explic reacția lor virulentă”, a spus Ciprian Marica, conform gsp.

Ciprian Marica, atac la adresa suporterilor de la SSC Farul

Ciprian Marica a vorbit şi despre mesajele apărute împotriva lui pe Facebook şi în tribumnă. “Marica vrea să ne fure clubul, că va construi blocuri pe locul stadionului, boom imobiliar, au început să înjure primarul și MTS-ul. Sunteți nebuni?! Ce treabă am eu cu astea? Băi oameni buni, proiectul e al vostru, nu al meu! Ce să fur?! Lucrurile au degenerat când a fost vorba de audit, fiindcă e normal să știu ce-mi asum. Nu pot să intru cu ochii închiși în proiect. Aici s-a rupt orice punte, deși am explicat clar că vreau să arătăm transparență, că invităm în Consiliul de Administrație unul dintre membrii fondatori. Au răspuns că au o asociație, nu lasă pe nimeni să intre. Atunci ce vreți de la Marica? Am făcut tot ce a depins de mine ca să avem un dialog decent, dar, ușor, ușor, ies la iveală anumite interese personale ale celor de la SSC Farul. 

Citeşte şi: Ciprian Marica, ameninţat de fanii de la SSC Farul. “Vezi să nu te îneci!”

Sunt acolo oameni care profită de pe urma clubului, iar așa-zisa lor dragoste se regăsește în bani. Am discutat cu mulți suporteri, marea masă a fanilor s-a convins de intențiile mele pozitive, dar la SSC există un mic grup în tribune pentru care, în realitate, nu contează doar Farul! Nu-i pot numi suporteri. Există informații că au subînchiriat spații de la stadion, iar banii ajungeau în propriile buzunare, unii erau furnizori de echipament, alții decontau vacanțe. Lui Grigoraș îi erau propuși jucători doar ca să aducă niște bani unora, la anumite meciuri erau discuții de genul. “Vedeți că jucăm așa, așa, iese așa la final”. Mă feresc să spun anumite cuvinte, dar existau jocuri de culise.

Fanii de la SSC Farul au postat un mesaj la adresa lui Ciprian Marica
Mesajul postat de fanii de la SSC Farul la adresa lui Ciprian Marica

Am venit la Constanța pe o idee de pace. Nu vreau să am conflicte cu nimeni. Dar când sunt atacat nitam-nisam, mă gândesc că poate ai anumite interese și te deranjează prezența mea la Farul! Sunt acolo doi oameni, Muzaca și Mihăilescu. De ani de zile, ultimul a avut tot felul de influențe la Farul în schimbul unor beneficii. Ca să aibă liniște, conducerea îl băga în seamă pentru a ține suporterii blânzi, iar când nu mai primea nimic începeau înjurăturile. Nu accept astfel de lucruri și ele nu vor mai exista la Farul! Nu se mai poate cu șantaj la adresa conducerii clubului și manipularea oamenilor care chiar iubesc Farul. Veți vedea câți suporteri adevărați vin lângă mine și câți rămân la SSC!”, a mai spus Ciprian Marica pentru sursa citată mai sus.