Fotbal intern

Ciprian Marica, atac la Gigi Becali. “Steaua ar fi avut succes dublu cu oameni competenţi!”

08.09.2018 | 15:42
Ciprian Marica atac la Gigi Becali Steaua ar fi avut succes dublu cu oameni competenti

Ciprian Marica, fostul atacant al FCSB-ului, l-a atacat pe Gigi Becali. Actualul finanţator al echipei SSC Farul Constanţa, crede că vicecampioana României ar fi arătat altfel dacă la club ar lucra oameni foarte bine pregătiţi şi a lăsat să se înţeleagă că face referire la patronul “roş-albaştrilor”

”Mă întreb cum ar fi arătat FCSB acum, cu potența financiară a lui Gigi Becali și cu oameni foarte, foarte bine pregătiți, din toate punctele de vedere. Sunt convins că ar fi avut dublul succesului pe care l-a înregistrat până acum Steaua”, a spus Ciprian Marica la o emisiune de sport.

După ce l-a atacat pe Gigi Becali, Marica a vorbit despre Meme şi Argăseală

După ce a acuzat că la FCSB nu sunt oameni competenţi, Ciprian Marica susţine că nu ştie cu ce se ocupă Mihai Stoica la vicecampioana României, dar a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Valeriu Argăseală, preşedintele echipei FCSB.

”Domnul Valeriu Argăselă este un tip competent, îmi place, știe legislație, știe tot ce înseamnă activitatea de acolo. Nu prea știm ce mai face acum la club Meme”,  a spus Ciprian Marica.  Ciprian Marica a comentat şi în legătură cu modul în care Gigi Becali lucrează cu oamenii de la FCSB şi susţine că nu este uşor să ai o colaborare cu latifundiarul din Pipera.

”Nu e ușor să lucrezi cu Gigi Becali patron. Nu este ușor să gestionezi lucrurile, să-ți faci o strategie și Gigi Becali să facă unele declarații la televizor sau să se implice peste ce tu ai construit în sânul echipei. Este dificil, e greu. Dar, așa cum este el, Gigi Becali a avut cele mai bune rezultate din fotbalul românesc”, a mai spus Marica.

Ce a declarat Gigi Becali despre Ciprian Marica

”I-am spus lui Marica, ştii de ce voiam să luaţi voi Dinamo? Ca să vă văd pe voi toţi, 7, 8, câţi eraţi, în faliment peste câţiva ani. Hagi este singurul specialist care nu e în faliment. Toţi ceilalţi, de 15 ani, faliment, divizia B, aşa că gura închisă la fotbal cu mine, da?”, a afirmat Becali, la Digi Sport, zilele trecute.

Marica a investit primii bani la Farul

Ciprian Marica a jucat cu FCSB împotriva formaţiei FC Voluntari
Ciprian Marica în perioada când evolua pentru FCSB.

În urmă cu trei zile, Ciprian Marica a investit primii bani la SSC Farul Constanţa, dar fostul internaţional român nu a ajuns la un numitor comun cu cei care se ocupă de clubul de la malul mării. Ciprian Marica a plătit una dintre deplasările echipei şi este pregătit să bage mâna în buzunar şi pentru următoarea.

Ultima deplasare a celor de la SSC Farul Constanţa s-a ridicat la suma de 20.000 de lei, iar fostul internaţional român e dispus să asigure cazarea şi transportul fotbaliştilor şi pe viitor. “Suntem mai liniștiți pentru că discuțiile cu Ciprian Marica sunt pe drumul cel bun. Mai sunt pași de urmat până să revenim pe stadionul Farul, deocamdată vom juca la Techirghiol. Urmează să avem și sprijinul autorităților locale”, a declarat președintele Farului, Marcel Lică.

Mai mult, Ciprian Marica este la un pas să se împace şi cu suporterii lui SSC Farul, iar fostul internaţional român ar putea bate palma cu oficialii clubului din Liga a 2-a şi să le dea dreptul să folosească numele Farul.