Fotbal intern

Ciprian Marica atacă pe toată lumea după o nouă calificare ratată: “Nu meritam să fim la EURO”

09.10.2020 | 01:13
Ciprian Marica ataca pe toata lumea dupa o noua calificare ratata Nu meritam sa fim la EURO
ADVERTISEMENT

Naţionala lui Mirel Rădoi a pierdut al treilea baraj din istorie, iar tricolorii ratează calificarea la Campionatul European din 2021.

România a întâlnit o echipă a Islandei care a jucat exact cât a avut nevoie, obţinând o victorie printr-o prestaţie aproape chirurgicală, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Vom vedea de acasă încă un turneu final, la care data asta vom fi şi gazdă, ceea ce adânceşte şi mai mult cuţitul în rană pentru suporterii naţionalei.

Ciprian Marica îi desfiinţează pe jucătorii lui Mirel Rădoi, după înfrângerea din Islanda

Ciprian Marica ratează niciun prilej prin care să trimită săgeţi către jucătorii naţionalei, staff şi către Federaţia Română de Fotbal condusă de Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al echipei naţionale nu îi iartă pe tricolori şi e de părere că România nu merita să ajungă la EURO 2021: ,,Echipa noastră națională nu arată bine de mult timp.  Trebuie să fim realiști și să recunoaștem că nu meritam să fim la acest campionat european”

Golgheterul echipei naţionale îl atacă indirect pe Mirel Rădoi şi acuză stilul de construcţie al României, care a intrat în jocul islandezilor: ,,Am jucat haotic şi am trimis mingi înalte, exact ce îşi doreau ei. Mirel a simţit că ceva nu merge, dar aportul lor s-a văzut după VAR”, a mai spus dezamăgit Marica.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica atrage atenția asupra importanței meciului din Norvegia

Ciprian Marica știe că tricolorii trebuie să uite cât mai repede meciul din Islanda și să dea pe teren tot ce e mai bun în meciul din Liga Națiunilor cu Norvegia: ,,Depinde cum vom reacţiona după această înfrângere. Aceste meciuri contează. Trebuie să câştigăm în Norvegia”, a atras acesta atenția.

Marica îl înțeapă din nou pe Rădoi și consideră că presa și oamenii din anturajul naționalei au fost prea duri cu selecționeri precum Cosmin Contra sau Mirel Rădoi: ,,Am fost prea duri cu Cosmin Contra. Avea acelaşi lot, a fost un an fără înfrângeri. Victor Piţurcă era criticat când jucam urât şi ne calificăm!”, a punctat din nou acid Marica.

ADVERTISEMENT

Marica e de părere că selecționerul va trebui să găsească o metodă eficientă prin care să își motiveze jucătorii după această nouă ratare a calificării și va fi nevoie să aleagă din primul minut echipa cea mai competitivă la ora jocului, ceea ce cu Islanda nu s-a întâmplat: ,,Va fi greu. Venim după un eșec usturător. Sper ca Mirel să fie mai inspirat și să găsească formula câștigătoare încă din start. Trebuie să mergem mai departe, dar depinde numai de noi”, a concluzionat Ciprian.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,00 este cota pentru „1” solist la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT