Fotbal intern

Ciprian Marica, desființat de un oficial de la Dinamo. “El se îneacă în piscină de copii și vorbește despre ocean!” Răspunsul atacantului

24.01.2019 | 20:22
Ciprian Marica desfiintat de un oficial de la Dinamo El se ineaca in piscina de copii si vorbeste despre ocean Raspunsul atacantului

Ciprian Marica a fost desființat de Alexandru David, președintele echipei FC Dinamo București, după ce atacantul care a evoluat în trecut în Ștefan cel Mare s-a declarat dezamăgit de ceea ce se întâmplă la gruparea “câinilor” și a susținut că doar Mircea Rednic mai poate face ceva bun la echipă.

Alexandru David l-a criticat pe Ciprian Marica și s-a legat de condițiile care sunt la Farul Constanța și susține că echipa finanțată de fostul internațional român “se îneacă în piscină de copii și vorbește despre ocean”. Mai mult, președintele lui Dinamo i-a transmis lui Ciprian Marica să aducă Farul în Liga 1 Betano, iar apoi să vorbească despre echipa antrenată de Mircea Rednic.

Ciprian Marica este desființat de un oficial de la Dinamo

„Ciprian reușește cu greu să dea drumul curentului electric de la clubul său, Farul, și vorbește despre Dinamo. E apă mare, domnule, el se îneacă în piscină de copii și vorbește despre ocean. Să stea în banca lui și să aplice în practică teoria pe care o știe. Că are unde, să aducă Farul în Liga 1 și abia apoi să vorbească”, a spus Alexandru David, președintele echipei FC Dinamo București, conform gsp.

Ciprian Marica în timpul unui interviu

Răspunsul lui Ciprian Marica

“David nu știe o regulă elementară. Oricine poate să își spună părerea, iar el trebuie să o respecte. Nu trebuie să facă un atac personal din asta. Nu își are rost o polemică între mine și domnul David pentru că este o diferență mare între noi. Nu știu ce performanțe are domnul David ca să poată să vorbească cu mine. Eu nu îl cunosc pe dânsul. Vrea să facă un atac personal, dar nejustificat. Eu îmi asum punctul de vedere.”

Ciprian Marica a decis să preia Farul Constanța în 2018 și a investit la echipa din Liga a 2-a peste 400.000 de euro. Mai mult, la finalul anului 2018 a fost prădat de hoți, iar instalația de nocturnă a devenit indisponibilă. Asta nu e tot, tribunele sunt într-o stare avansată de degradare și arena nu are branșament la apă.