Fotbal intern

Ciprian Marica, despre retragerea din viața publică a lui Gigi Becali: “Fotbalul din România e trist”

06.01.2021 | 09:11
Ciprian Marica despre retragerea din viata publica a lui Gigi Becali Fotbalul din Romania e trist
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ciprian Marica, în prezent patron al clubului Farul Constanța, este de părere că fotbalul din țara noastră are de pierdut după retragerea patronului de la FCSB din viața publică.

Jucătorul cu 72 de meciuri și 25 de goluri la naționala României consideră că Gigi Becali a fost locomotiva fotbalului din România.

ADVERTISEMENT

După o scurtă ieșire în spațiul public în timpul Sărbătorilor, patronul FCSB-ului și-a anunțat din nou retragerea. Cu toate acestea finanțatorul liderului campionatului din România este foarte activ pe piața transferurilor.

„Fotbalul din România e trist”

Denis Haruț fundașul celor de la FC Botoșani este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să-i aducă la echipa sa.

ADVERTISEMENT

În același timp, se anunță și plecări de la FCSB. Dennis Man și Olimpiu Moruțan ar putea să părăsească formația lui Gigi Becali. Lui Ciprian Marica nu-i place că patronul FCSB-ului s-a retras din viața publică. Fostul vârf de la FCSB, Getafe sau Dinamo este sigur că finanțatorul este un pol de interes pentru campionatul României, iar fotbalul este trist fără Gigi Becali:

„Fotbalul din România e trist. Gigi Becali avea un rol important, aşa cum Dinamo are nevoie de Steaua, Steaua are nevoie de Dinamo. Dacă dispare Dinamo, va fi un gol fantastic rămas acolo. Oamenii nu înţeleg câtă nevoie e de această rivalitate, de această concurenţă care să existe.

ADVERTISEMENT

”Era de aşteptat că va obosi”

Gigi Becali era un pion important în menţinerea focusului oamenilor pentru sport şi pentru fotbal. M-a surprins, dar totodată era de aşteptat că va obosi, pentru că era cel mai mediatizat om din fotbal şi omul care ţine în viaţă fotbalul românesc.

El a reuşit cam cele mai mari transferuri, el a făcut cele mai mari transferuri de la Viitorul, nu ştiu unde era Viitorul fără Becali? Botoşani, Astra…Este trist fotbalul fără Gigi Becali. Chiar dacă de multe ori a spus lucrurilor pe nume aşa cum le-a gândit şi le-a crezut, sunt alte lucruri pozitive pe care le-a făcut, care anulează lucrurile rele pe care le-a făcut”, a spus Ciprian Marica, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Viață publică… Nimic! Nici nu știu ce se întâmplă. Nu mă mai interesează! La revedere! Gata. Viață publică înseamnă păcate. Cum ies, cum trebuie să spun ceva, trufie, ori mândrie, ori jignire…Nu mai vreau să fac păcate”, a declarat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,02 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT