Fotbal intern

Ciprian Marica explică de ce nu a reușit Sergiu Buș la FCSB: ”E greu să pătrunzi”

21.01.2021 | 20:24
Ciprian Marica explica de ce nu a reusit Sergiu Bus la FCSB E greu sa patrunzi
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ciprian Marica a explicat de ce nu a reușit atacantul Sergiu Buș la FCSB, iar finanțatorul Gigi Becali a decis să se despartă de el la doar șase luni după ce l-a achiziționat primind o ofertă mulțumitoare.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că jucătorul adus de la Gaz Metan Mediaș va fi cedat în Coreea de Sud, iar roș-albaștrii au confirmat transferul la Seongnam FC.

ADVERTISEMENT

Patronul Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIKa încasat 300.000 de euro la cedarea lui Buș și a anunțat că noul vârf al echipei va fi Octavian Popescu.

Motivele pentru care Sergiu Buș nu a confirmat la FCSB, explicate de Ciprian Marica

”La FCSB s-a format un nucleu și e greu să pătrunzi. Buș nu a avut parte de susținere, deși ar fi putut face treabă la FCSB, mă mir că se despart așa ușor de el. La stilul lor de joc, e greu să vină cineva azi și să se impună, doar un super-atacant”, a declarat Ciprian Marica despre decizia celor de la FCSB de a se despărți de Sergiu Buș.

ADVERTISEMENT

”Fără doar și poate, FCSB are nevoie de un fundaș central, care să fie un stâlp al apărării, pentru că asta îi lipsește cu desăvârșire în acest moment. Cristea și Miron au lacune și acolo FCSB are probleme. Un fundaș mai sigur pe el ar rezolva aceste probleme”, a mai spus fostul jucător al FCSB-ului la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Noi știm că domnului Gigi Becali îi place partea ofensivă, cu vârfurile și cu fundașii centrali nu-i prea ies. Faptul că îl promovează pe Octavian Popescu ne arată că FCSB investește și în Academie. De unde știm că nu va apărea un vârf din pepinieră? Pe Popescu nu-l văd atacant”, a conchis Marica.

ADVERTISEMENT

Buș nu a avut un sezon strălucit în Liga 1 și a marcat doar două goluri în 10 apariții, deși Becali anunța în vara lui 2020 că îl aduce pentru a o transforma pe FCSB în Juventus de România. Cu toate că roș-albaștrii sunt pe primul loc, atacantul nu a fost pe placul șefului său, care a decis încă din decembrie să renunțe la el.

În vârstă de 27 de ani, Sergiu Buș a reușit doar două goluri pentru FCSB în actualul sezon al Ligii 1, însă fanii roș-albaștrilor consideră că echipa va avea de suferit în lipsa unui atacant veritabil.

ADVERTISEMENT

Deși patronul nu era satisfăcut de jocul lui Buș și, mai ales, de lipsa eficienței din jocul atacantului, staff-ul lui Toni Petrea avea o cu totul altă părere. Oamenii antrenorului i-au explicat lui Gigi Becali că Buș are rolul de a crea spații pentru Dennis Man și Florinel Coman, însă acest argument a fost insuficient pentru a-l convinge pe Becali că atacantul este indispensabil.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,20 este cota pentru „PSF1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT