News

Ciprian Marica, implicat într-un accident rutier! Fostul internațional se afla pe un scuter

05.09.2019 | 12:55
Ciprian Marica implicat intrun accident rutier Fostul international se afla pe un scuter

Ciprian Marica a fost implicat într-un accident rutier! Fostul internațional român, în prezent patron al clubului de ligă secundă Farul Constanța, se afla în București, pe scuter. Acesta se îndrepta spre sediul unei televiziuni de sport, acolo unde era invitat în cadrul unei emisiuni. Marica a fost lovit de o mașină. Din fericire, fostul fotbalist se află în afara oricărui pericol și nu a avut nevoie nici mpcar de îngrijiri medicale.

Ciprian Marica, implicat într-un accident rutier!

“Am zis să ajung mai repede la voi și am zis să vin cu scuterul, că era mai la îndemână. Un domn a vrut să întoarcă pe dublă linie continuă și a dat peste mine. M-a lovit, dar sunt ok. Da. S-a oprit și m-a întrebat dacă sunt ok, i-am zis că da”, a declarat, pentru Digi Sport, Ciprian Marica, invitat la o emisiune pentru a discuta despre partida Spania – România.

Ciprian Marica a rememorat și ultima victorie a tricolorilor cu ibericii. Se întâmpla într-un meci amical jucat în 2006 la Cadiz. Fostul internațional amintește că după înfruntarea de acum 13 ani, “Furia Roja” a reușit performanțe incredibile, câștigând un Campionat Mondial și 2 Europene. “A fost un gol foarte important pentru echipa mea naţională şi pentru mine. Spania din acel moment a început să fie o adevărată forţă.

Ciprian Marica, implicat într-un accident rutier! Ciprian Marica
Ciprian Marica se grăbea să ajungă la într-un studio TV. Sursa foto – facebook

Fostul internațional se afla pe un scuter

A câştigat Campionatul European de două ori, dar şi Cupa Mondială. Aproape de necrezut că au atins acest nivel după ce pierduseră contra noastră“, a spus  Marica. Vă reamintim că la începutul verii s-a produs o adevărată tragedie în urma căreia fotbalistul spaniol Jose Antonio Reyes a murit. Fostul star de la FC Sevilla si Arsenal Londra a încetat din viață dup[ un accident ce a avut loc pe autostrada, in localitatea Utrera, aflata in apropierea orasului Sevilla.

Fostul mijlocas avea un CV impresionant, reusind sa castige de cinci ori Europa League, Supercupa Europei si Premier League. De asemenea, el a avut in palmares si o finala de Liga Campionilor.