Fotbal intern

Ciprian Marica, încrezător în proiectul de la Dinamo: „Au un plan, dar nu ştiu de ce întârzie“

22.10.2020 | 12:43
Ciprian Marica, încrezător în proiectul de la Dinamo: „Au un plan, dar nu ştiu de ce întârzie“
Ciprian Marica e încrezător în proiectul de la Dinamo. FOTO: facebook
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a vorbit pe marginea situaţiei de la Dinamo, un club preluat de investitori spanioli, care a adus mulţi jucători cu salarii peste media din campionat, dar căruia îi lipsesc rezultatele.

Fostul atacant dinamovist crede că spaniolii care au preluat clubul din Şoseaua din Ştefan cel Mare au un proiect serios, altfel nu ar fi inclus în el atâţia oameni.

ADVERTISEMENT

El a mai dezvăluit că se află în tratative cu reprezentaţii lui Dinamo pentru mutarea birourilor clubului de la RIN, sediul stabilit de Ionuţ Negoiţă, într-un loc mai apropiat de stadionul echipei.

Ciprian Marica: „Dinamo se poate bate acolo sus“

„Într-adevăr, cei de la Dinamo au discutat cu mine despre birouri. Le este peste mână RIN. Mă intrebau de o locaţie pe care eu o deţin. Până la un împrumut financiar e cale lungă.

ADVERTISEMENT

M-a deranjat că a apărut aşa ceva în presă. Este exclus un împrumut. Alte discuţii în afară de spaţiu şi amenajare nu au existat.

Deocamdată, această amânare (n.r. – a infuziei de capital) a ajuns la limită. Eu cred că cei din Spania nu au venit şi au cheltuit ceva bani pentru o lună sau câteva luni. Eu cred că au plan.

Nimeni nu are răbdare şi vrea să vadă infuzia de capital. Au venit 14-15 oameni din Spania în conducere. Mi-e greu să cred că au angrenat atâţia oameni şi nu au un proiect serios.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu de ce întârzie infuzia de capital. Îmi doresc să nu fie un colaps, cum auzeam alte glorii ale lui Dinamo spunând.

Lotul lui Dinamo de astăzi e mai competitiv decât sezonul precedent. Venirea atâtor jucători e un argument că nu funcţionează lucrurile din prima. Cred că Dinamo îşi va reveni. Cu jucătorii pe care i-a adus se poate bate acolo sus“, a declarat Ciprian Marica la Pro X. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri