Fotbal intern

Ciprian Marica îndeamnă lumea să meargă la vot! Criticat pe internet: “Rămâi la fotbal”

06.10.2018 | 16:59
Ciprian Marica indeamna lumea sa mearga la vot Criticat pe internet Ramai la fotbal

Ciprian Marica îndeamnă lumea să meargă la vot printr-o postare pe pagina sa de Facebook, iar postarea a fost imediat criticată de fanii acestuia de pe internet. Patronul de la Farul Constanţa a fost atacat de un utilizator, deranjat de mesajul transmis de Marica.

“Mergeţi la vot, trebuie să fim peste şase milioane ca să ne putem păstra familia tradiţională! Votează DA!”, a fost postarea fostului jucător de la FCSB şi Dinamo, iar acesta a fost luat imediat la ţintă.

Ciprian Marica îndeamnă lumea să meargă la vot

“Credeam că ai mai multă minte”, “de astăzi îţi dau unfollow” sau “mai bine tăceai şi rămâneai la fotbal” sunt doar câteva din reacţiile apărute în urma mesajului postat de Marica, iar acesta s-a văzut nevoit să ofere unele precizări: “Oameni buni, imi pare rău ca daţi o tenta politică atunci când comentaţi această postare. Ceea ce cred eu despre familie e dincolo de orice influenţă politica, de susţinerea unui partid sau altul. Asta cred eu despre familie, aşa am fost crescut, aşa am fost educat ca şi creştin ortodox.

Ciprian Marica îndeamnă lumea să meargă la vot. Fostul fotbalist s-a contrat în comentarii cu utilizatorii Facebook. Captură din comentariile postării
Ciprian Marica îndeamnă lumea să meargă la vot. Fostul fotbalist s-a contrat în comentarii cu utilizatorii Facebook

Am şi eu dreptul la o opţiune, ca fiecare dintre voi, nu am nimic personal cu alegerile altora, nu forţez pe nimeni, ci doar îmi exprim public această opţiune în ceea ce priveşte strict familia şi nu văd de ce ar trebui să mă ascund. Nici nu cred că această opţiune opreşte în vreun fel dezvoltarea altor sectoare. Susţin cu tărie construcţia de autostrăzi, sănătatea, educaţia, sportul, tot ceea ce face bine românilor şi României. În rest, vă salut şi să auzim de bine!”, a scris Ciprian Marica.

Marica le-a cerut oamenilor să iasă la vot pentru a susţine referendumul pentru redefinirea familiei.

Citește și: