ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ciprian Marica l-a făcut praf pe Denis Alibec: “Parcă aleargă în reluare”

Autor: Eduard Dimiean | 19.11.2020 | 01:19
Ciprian Marica l-a făcut praf pe Denis Alibec:
Ciprian Marica l-a făcut praf pe Denis Alibec: "Parcă aleargă în reluare" (sursă foto: sportpictures.eu)

Ciprian Marica l-a facut praf pe Denis Alibec după egalul României de la Belfast, fostul internațional criticând jocul acestuia în partida de miercuri seară.

ADVERTISEMENT

România a avut o prestație modestă în față Irlandei de Nord și a încheiat pe locul trei în grupa de UEFA Nations League.

Deși Alibec nu a tras spre poartă la Belfast, atacantul consideră că s-a mișcat bine și a dat vina pentru dificultăți pe soliditatea defensivei irlandeze.

Ciprian Marica l-a facut praf pe Denis Alibec: “Parca alearga in reluare”

”Sistemul ăsta cu trei fundași e neînțeles. Nici Camora, nici Crețu nu au intrat în centru deloc. Zero centrări în careu, mingea a fost trimisă în spate de cele mai multe ori. Sunt lucruri care nu-mi plac la echipa națională, chiar dacă acum avem speranțe că suntem în urna a doua.

ADVERTISEMENT

Sunt trist de ratarea calificării la Euro, că nu vom fi prezenți la București. Jocul nu-mi dă speranțe. Căutăm soluții, încercăm tot felul de lucruri, dar nu-mi place jocul echipei naționale. Îl aud pe Mister (n.r. – Rădoi) că va duce România unde îi e locul, dar nu am nicio siguranță că va face asta.Aș fi vrut să văd viteza lui Dennis Man, dar n-am văzut-o în seara asta. Să-i văd reacția. N-a făcut diferența, n-a scos om din joc, nu s-a făcut remarcat.

Tănase, într-adevăr, a reușit o combinație, o pasă de gol. Prea puțin însă. Alibec n-a fost în joc, cu nădragii jos, parcă aleargă în reluare, n-a ținut de minge, nu a plecat pe spațiu liber. Sigur, n-a avut cine să i-o dea. Lui îi lipsește Budescu. Fără Budescu nu e el. Nici Nistor, nici Răzvan Marin n-au verticalizat”, a declarat Ciprian Marica la PRO X.

Marica a mai avut un conflict cu Alibec

Fostul internațional a mai avut o declarație care l-a înfuriat pe Denis Alibec: “Să vină el să joace”, fiind reacția jucătorului care evoluează în prezent în Turcia la Kayserispor.

ADVERTISEMENT

Marica a încercat să detensioneze atunci conflictul declarând: “Nu era ironie. De fiecare dată am încercat să comentez ceea ce văd. E ingrată poziţia când trebuie să comentezi un joc slab al echipei naţionale. Înţeleg frustrarea din sânul echipei naţionale pentru că am trăit şi eu asta.

Totodată, nu putem să minţim oamenii şi să le spunem altceva decât vedem. Nu pot să mint oamenii şi să spun altceva decât văd. Ştiu cine e Alibec şi ştiu ce poate. Nu m-a surprins reacţia lui”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!