Fotbal intern

Ciprian Marica, mesaj controversat despre vaccinul împotriva coronavirusului: „Noi avem fețe de cobai!?”

21.03.2020 | 15:41
Ciprian Marica mesaj controversat despre vaccinul impotriva coronavirusului Noi avem fete de cobai
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a postat un mesaj controversat pe contul său de Facebook, în care s-a arătat deranjat de un posibil vaccin împotriva coronavirusului.

Ciprian Marica, mesaj controversat despre vaccinul împotriva coronavirusului

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a declarat că România se va număra printre țările în care se vor testa vaccinurile împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Anunțul l-a deranjat pe Ciprian Marica, finanțatorul Farului Constanța, care a postat un mesaj controversat pe Facebook: „«Vaccinul anticoronavirus în România». În traducere, pe noi se testează un vaccin. Avem fețe de cobai? Dă Doamne să funcționeze”.

„Am ieșit puțin să văd cum au rezolvat chinezii problema traficului din București. Și ce crezi?! Chiar funcționează…. Firea primar! Numai ea putea să gândească așa ceva… «E mare boss-ul». Dar ce facem cu construcțiile «boss»?

ADVERTISEMENT

Că se construiește pe blat ca în ‘90. Toți încearcă să profite că nu ne vede nimeni. Alo, mai interesează pe cineva în țara asta de spațiul verde, de luciul apei? Ceva ?

Prin spatele lu’ Covid 19 asta merg stațiile de betoane ca dracii… Asta aici, la vedere. Vă dați seama cum se taie pădurile acum???”, a fost reacția lui Marica.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Ciprian Marica pe Facebook. Sursă foto: Facebook
Mesajul postat de Ciprian Marica pe Facebook. Sursă foto: Facebook

Ciprian Marica, pesimist după tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor

Ciprian Marica a fost pesimist și după tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor, declarând că naționala României are șanse mici într-o grupă cu Austria, Norvegia și Irlanda de Nord.

”Fără doar și poate, plecăm cu șansa a treia. Ne vom bate de la egal la egal, poate, cu Irlanda de Nord. În rest, atât Norvegia, cu Odegaard, cu King, cu Haaland, sunt jucători net superiori nouă din punct de vedere individual”.

ADVERTISEMENT

„De Austria nu mai vorbim. Și atunci e greu să sperăm că ne vom putea califica sau să avem o șansă în Nations League”, a mai spus Ciprian Marica.

  • 34 de ani a împlinit Ciprian Marica pe 2 octombrie
ADVERTISEMENT