Fotbal intern

Ciprian Marica, patron la Farul Constanța! A cumpărat brandul cu 41.300 de euro

03.07.2018 | 14:24
O nouă lovitură devastatoare pentru Ciprian Marica după scandalul amoros de la Cluj. E acuzat „că face evaziune fiscală” împreună unul dintre miliardarii de top ai României

Fostul internațional Ciprian Marica a devenit, marți, patronul lui Farul Constanța. Atenție: nu echipa care evoluează în Liga 2, ci al unui… brand! Fostul atacant de la Dinamo și FCSB a plătit 41.300 de euro pentru a deține sigla, palmaresul și culorile fostului club Farul, aflat în lichidare judiciară după intrarea în faliment, pronunțată de Tribunalul Constanța în data de 12 octombrie 2015.

Licitația care a avut loc marți ar fi trebuit să se desfășoare în plic, iar Ciprian Marica era dispus să plătească 35.000 de euro. În această dimineață, datele problemei s-au schimbat și deși nu era trecut în caietul de sarcini, licitația a avut loc cu strigare.

Fostul internațional Ciprian Marica a devenit patron la Farul Constanța, după ce a cumpărat brandul
Fostul internațional Ciprian Marica a devenit patron la Farul Constanța, după ce a cumpărat brandul

Ciprian Marica, patron la Farul Constanța

Ciprian Marica a devenit patron al brandului Farul Constanța după ce a plătit 41.300 de euro la licitație, el fiind reprezentat de Lizeta Haralambie, avocata fostului primar al orașului Constanța, Radu Mazăre, acum „pierdut” undeva în Madagascar pentru a scăpa de o condamnare la 6 ani și jumătate de închisoare cu executare.

În urma acestei victorii, Ciprian Marica a preluat brandul de la fostul patron Giani Nedelcu. Acum, fostul internațional va trebui să negocieze cu suporterii, cei care au înființat și au susținut SSC Farul, echipa promovată în această vară în Liga 2 după un duel încrâncenat cu Progresul Spartac București, decis abia în penultima etapă a Seriei a II-a din Liga 3.

S-a organizat licitaţia astăzi, începând cu ora 13.00. S-a înregistrat o singură ofertă serioasă. Mai era o ofertă, dar nu s-a depus documentaţie şi nu s-au prezentat. A fost o simplă cerere, la fosta licitaţie, prin care ne rugau să amânăm. Am amânat, dar apoi nu s-a depus nicio documentaţie. Ieri, la ora 9.00, a mai fost înregistrată o ofertă de 35.500 de euro exclusiv TVA, din partea unui domn care se numeşte Muhin Laurenţiu, care nu a prezentat în oferta depusă ca date de identificare decât domiciliul. Tot ieri, comisia s-a deplasat la domiciliul declarat şi înscris în ofertă, constatând că acolo nu a locuit şi nu locuieşte niciun domn care se numeşte Muhin.

Am informat creditorul majoritar, ANAF, care ne-a răspuns în scris să organizăm licitaţie publică cu strigare, la care a participat un singur ofertant care avea depusă toată documentaţia înscrisă şi aprobată, inclusiv scrisoarea de garanţie bancară, Ciprian Marica, reprezentat prin împuternicit, avocat Lizeta Haralambie, care a adjudecat la preţul de 41.300 de euro exclusiv TVA. Ciprian Marica are termen de plată de 30 de zile“, a declarat Corina Curutz, administratorul CC Insol SPRL.

De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Viața la bloc. Spațiul vânat de toți locatarii. Regulile sunt stricte
Viața la bloc. Spațiul vânat de toți locatarii. Regulile sunt stricte
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”