Fotbal intern

Ciprian Marica, pe urmele lui John Terry! Fostul atacant al naționalei ar fi avut o relație cu iubita celui mai bun prieten

03.05.2020 | 17:38
Ciprian Marica pe urmele lui John Terry Fostul atacant al nationalei ar fi avut o relatie cu iubita celui mai bun prieten
ADVERTISEMENT

Scnadalul amoros dintre Ciprian Marica și Ana Muntean, nora fostului șef Transgaz, a scos la iveală mai multe idile pe care fostul internațional român le-a avut de-a lungul timpului.

Cancan.ro scrie că Ciprian Marica ar fi avut o relație și cu iubita lui Hristu Chiacu, unul dintre prietenii săi apropiați.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, relație cu iubita lui Hristu Chiacu

Ciprian Marica se află în mijlocul unui scandal monstru, pentru că după momentul în care a fost surprins cu Ana Munteanu, ies din ce în ce mai multe lucruri la iveală despre fostul atacant.

Ciprian Marica ar fi avut o relație cu iubita lui Hristu Chiacu, care tocmai câștigase un concurs de Miss, devenind din ce în ce mai atractivă pentru fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica ar fi încercat să-i fure iubita lui Alex Maxim când juca la FCSB

Ciprian Marica este protagonistul unui scandal amoros alături de Ana Muntea, nora fostului șef Transgaz, ceea ce i-a adus un prejudiciu de imagine. Totodată, fostul atacant al naționalei ar fi încercat să-i fure iubita lui Alex Maxim, fostul său coleg de la națională, pe care a abordat-o într-o toaletă.

Acolo, Marica a încercat să-i obțină numărul de telefon. Aceeași sursă mai notează că Ciprian ar fi procedat similar și în 2014, când se afla mereu în preajma fostei prezentatoare de știri Daiana Anghel, care se pregătea de logodnă cu un apropiat al fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Un alt scandal s-ar fi petrecut între el și Gabi Torje, când a invitat-o pe Iulia Pârlea, fosta iubită a ex-dinamovistului,  într-o vacanță în Germania.

Apropiații lui Ciprian Marica au explicat că fostul atacant dorea să devină Ministrul Tineretului și Sportului, motiv pentru care a apărut filmulețul cu el împreună cu nora fostului șef Transgaz la un hotel din Cluj.

ADVERTISEMENT

„Mi-au înscenat totul!”, le-a transmis Ciprian Marica apropiaților săi după apariția filmulețului care a declanșat un scandal monstru.

ADVERTISEMENT