Fotbal intern

Ciprian Marica, reacție oficială de ultimă oră după scandalul cu amanta. „Dacă știam că e nevoie de 4 ore, nu de ani… Am greşit, îmi pare rău!” Ce business inedit vrea să deschidă

05.05.2020 | 11:27
Ciprian Marica reactie oficiala de ultima ora dupa scandalul cu amanta Daca stiam ca e nevoie de 4 ore nu de ani Am gresit imi pare rau Ce business inedit vrea sa deschida
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a fost în ultimele zile subiectul unui scandal amoros, legat de aventura pe care a avut-o cu un an în urmă într-un hotel din Cluj cu Ana Muntean, nora directorului de la Transgaz.

Ciprian Marica a reacționat după scandalul din ultimele zile

Povestea a răzbătut în presă abia la un an după ce s-a consumat, dar reacțiile au fost numeroase și multe dintre ele au fost ironii la adresa fostului internațional, care au avut impact serios asupra imaginii acestuia. Drept urmare Ciprian Marica s-a decis să reacționeze pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

El își admite greșeala, dar spune că îi este greu să înțeleagă cum o astfel de situație poate conta mai mult decât tot ce a făcut în carieră la echipele de club și, mai ales, la naționala României.

Orice greșeală ajunge pe prima pagină

„Orice faptă bună trece foarte ușor neobservată. Orice greseală ajunge foarte ușor pe prima pagină.

ADVERTISEMENT

Dar daca știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu?

Speră ca familia să nu mai fie hărțuită

Revin aici cu pozitța mea oficială, prilej cu care sper ca familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți după declarații sau știri fabricate pe surse.

ADVERTISEMENT

Daca știam că astfel de subiecte intră la categoria “interes national”, aș fi căutat ca pentru fiecare reprezentare a României în echipa națională, fiecare gol, fiecare proiect susținut de Fundația Ciprian Marica, fiecare investiție cu bani munciți să fie presărată cu scandal.

Omul este suma acțiunilor sale

Omul este suma acțiunilor sale – ce a făcut, ce poate face, ce lasă moștenire. Nimic altceva. A tuturor acțiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă, indiferent dacă e bună sau rea!

ADVERTISEMENT

Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina. Dar daca stiam ca e…

Posted by Ciprian Marica on Tuesday, May 5, 2020

Mi-am trăit cariera între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?

Va deschide un business cu prosoape

Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niște tineri talentați.

Aveți grijă de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!”

ADVERTISEMENT