Marica: “Am vrut să mă protejez. Sînt hărţuit!”

UPDATE 19:03 / Ciprian Marica a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre incidentul de aseară, cînd un paparazzi susţine că a fost lovit de fotbalist. "Îmi asum faptul că...
20.09.2013 | 11:00
Marica Am vrut sa ma protejez Sint hartuit
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:03 / Ciprian Marica a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre incidentul de aseară, cînd un paparazzi susţine că a fost lovit de fotbalist. “Îmi asum faptul că sînt sportiv de performanţă, pe plan profesional v-am stat la dispoziţie, dar viaţa mea privată nu trebuie să privească presa. Consider că pe fanii mei nu-i interesează viaţa mea privată. Am vrut să mă protejez, de mai multe ori am spus că nu vreau să mai fiu filmat. Am încercat să iau camera indivizilor care m-au hărţuit, nu sînt bătăuş, nu am bătut pe nimeni în viaţa mea. Provin dintr-o familie care m-a crescut frumos, care m-a învăţat că nu sîntem animale să ne batem. I-am luat camera, dar nu în intenţia de a o fura, urma să le-o dau înapoi după ce ştergeam filmuleţele. M-au urmărit în permanenţă, nu vă spun cît de hărţuit sînt de cînd am ajuns în România. Aşa ceva nu se mai poate! Este o nesimţire să nu-i dai dreptul omului de a-şi trăi viaţa. Sîntem oameni, avem drepturi! De-a lungul timpului au încercat să mă şantajeze, fără succes. Aseară, aceşti indivizi băteau cu pumnii şi picioarele, la ora 3:30 dimineaţă, în timp ce îşi cereau camera. Îmi asum tot ce fac, dar nu şi ceea ce nu fac. Sînt stupefiat că presa încearcă să scoată senzaţionalul”, a declarat Marica.

UPDATE 18:23 / Primele imagini cu victima lui Marica

După ce s-a dus singur la Secţia 4 din Capitală, Ciprian Marica ar fi declarat, referindu-se la reporterul Cancan.ro: Mă sîcîia, nu mă lăsa în pace şi am vrut să scap de el printr-un gest. S-a speriat şi a lăsat camera acolo, am luat-o acasă, dar i-am adus-o a doua zi”.

ADVERTISEMENT

fotograf

SURSA: www.cancan.ro

UPDATE 15:52 / Surse din cadrul poliţiei au dezvăluit pentru FANATIK că fotbalistul Ciprian Marica poate face pînă la 20 de ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat pentru tîlhărie, iar victima nu-şi va retrage plîngerea. “Depinde la ce infracţiune va fi inclus! Poate fi acuzat de lovire, care se pedepseşte cu amendă sau de la o lună la trei de închisoare, poate fi acuzat de furt, care se pedepseşte cu maxim 15 ani sau tîlhărie, unde pedeapsa se încadrează între 3 şi 20 de ani”, au afirmat sursele FANATIK.

UPDATE 15:49 / Ciprian Marica a anunţat că în jurul orei 19:00 va susţine o conferinţă de presă pentru a da declaraţii despre incidentul de aseară. Rămîi pe www.fanatik.ro pentru a citi opinia lui Marica despre desfăşurarea evenimentelor!

ADVERTISEMENT

UPDATE 15:34 / Emilia Mihai, purtătorul de cuvînt al Poliţiei Capitalei, a confirmat evenimentele de aseară dintre paparazzi Cancan.ro şi fotbalistul Ciprian Marica. “În jurul orei 1:00, la secţia 2 de poliţie s-a primit un apel în legătură cu un conflict din zona Arcului de Triumf, iar în jurul orei 2:30, la secţia 4, s-a prezentat un bărbat care s-a recomandat a fi fotoreporter. Acesta a susţinut că a fost agresat şi că i s-a sustras camera de către alt bărbat. Secţia 4 a înregistrat plîngerea, a îndrumat posibila victimă către INML, iar în această dimineaţă au fost audiate ambele părţi. Cercetările sînt în desfăşurare pentru a stabili împrejurările în care s-au produs evenimentele, iar zilele următoare vom avea mai multe detalii”, a spus Emilia Mihai pentru FANATIK.

UPDATE 14:28 / Marica dă acum declaraţii la Secţia 4 de Poliţie din Capitală!

UPDATE 13:00 / Reporterii Cancan.ro au făcut plîngere penală în urma căreia fotbalistul Ciprian Marica a fost acuzat că le-ar fi luat camera şi i-ar fi lovit.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul Ciprian Marica ar fi fost implicat într-un scandal, miercuri noapte, cu doi paparazzi care au încercat să-l filmeze în timp ce ieşea din blocul Ilincăi Vandici, în jurul orei 00:30. Toată altercaţia ar fi început în momentul în care acesta a văzut că este fotografiat. Marica s-ar fi dus înspre fotoreporteri şi i-ar fi lovit. Unul dintre cei doi susţine că i-a căzut camera pe jos, iar fotbalistul i-ar fi luat-o. În cele din urmă, fotoreporterii ar fi depus plîngere la poliţie, informează Cancan.ro.

Ciprian Marica este un fotbalist liber de contract, iar situaţia transferurilor din ultima perioadă pare să fi fost destul de stresantă pentru el, acesta ratînd un transfer important, cel la Arsenal. Pe deasupra, Marica a postat pe contul de Facebook, cu doar o zi înaintea altercaţiei de azi-noapte, un mesaj adresat ziariştilor, fapt ce ar fi înteţit conflictul pe care l-a avut cu reporterii Cancan.ro:

ADVERTISEMENT

“Cata dezinformare , cata rautate , ce hal de presa faceti voi, mai oameni buni ? Din burta asa sau de unde ? 
Eu, Ciprian Marica, nu am declarat nici o clipa ca Steaua nu are nici o sansa! De unde ati tras voi concluzia asta ?
Se aduna prea multe! Asta nu mai este dezinformare, e nesimtire. 
Vad tot felul de stiri despre mine , ca sunt arogant , ca vreau bani si asa mai departe. De unde stiti voi domnilor ? Cum de sunteti atat de buni sfatuitori in necunostinta de cauza ? Atat de priceputi , incat va intreceti unii pe altii in minciuni care mai de care mai gogonate . 
Sunt socat in ce hal se degradeaza presa de catre oameni nou intrati in bransa, fara valoare, care isi tapeteaza imaginatia si devin formatori de opinie dupa bunul plac…Este trist .
Domnilor, daca pentru a fi destept trebuie sa fii inzestrat, sa fii bun este doar o alegere! Simplu . 
V-am salutat si discutiile cu multi dintre voi s-au incheiat . Faceti bine si nu ma mai deranjati . Respectul fata de voi se incheie aici , unde respectul vostru pt mine s-a dovedit nul a nu stiu cata oara . 

O zi buna !”, a scris fotbalistul pe contul de socializare.

 

ADVERTISEMENT