Fotbal intern

Ciprian Marica și-a ales selecționerul pentru preliminariile CM 2022: ”Să mergem pe mâna lui”

15.11.2020 | 20:14
Ciprian Marica sia ales selectionerul pentru preliminariile CM 2022 Sa mergem pe mana lui
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ciprian Marica și-a ales selecționerul care ar trebui să se afle pe banca tehnică a echipei naționale a României în preliminariile CM 2022.

Deși l-a criticat în dese rânduri pe Mirel Rădoi, patronul clubului Farul Constanța este de părere că actualul selecționer ar trebui să rămână și în următoarele preliminarii.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate în weekend-ul trecut că tehnicianul reprezentativei României este primul pe lista lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, și pare tentat să accepte să meargă în Bănie.

Cine ar trebui să fie selecționer în preliminariile CM 2022, în viziunea lui Ciprian Marica

”Rădoi s-a angrenat la un proiect şi ar fi frumos să-l continue. Sigur, e greu la început. Au fost câteva experienţe neplăcute sau care nu i-au ieşit aşa cum şi-a dorit, cum şi-a propus, dar ar trebui să i se dea credit în continuare şi să mergem pe mâna lui, mai ales că nu mai avem nimic de pierdut”, a declarat Ciprian Marica despre cine ar trebui să fie selecționer în preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

”Ne dorim de fiecare dată să ajungem acolo, la Campionatul Mondial, şi, sigur, că e foarte greu. De ce nu, cu inspiraţia lui Mirel, să reuşim”, a mai spus fostul internațional la Telekom Sport.

”Sigur că băieţii erau pregătiţi sau şi-ar fi dorit să joace cu Norvegia, sunt convins, mai ales că veneam după o victorie, trebuia să ne luăm revanşa. Din păcate, astea sunt vremurile şi asta e situaţia. Sigur, cred că jucătorii sunt foarte motivaţi.

ADVERTISEMENT

E clar că şi Mirel îşi doreşte să câştige în Irlanda de Nord, să aducă victorii, pentru că, e clar, echipa naţională are nevoie de un imbold pozitiv, pentru fani, pentru toţi iubitorii de fotbal din România. Toată lumea se uită la echipa naţională, presiunea e mare. Le ţinem pumii şi sperăm să reuşească”, a încheiat Marica.

FANATIK a realizat calculul complicat al clasamentului FIFA şi îţi prezintă variantele prin care tricolorii pot ajunge în urna 2 valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2020, care va avea loc pe 7 decembrie.

ADVERTISEMENT

Meciul România – Norvegia trebuia să se dispute duminică, de la ora 21:45, însă UEFA a anulat duelul, după ce selecţionata lui Lars Lagerback nu a mai putut să facă deplasarea. În prezent, forul continental are două alegeri de făcut: tricolorii câştigă la masa verde sau rezultatul final va fi decis printr-o tragere la sorţi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,60 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri” la meciul Irlanda de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT