Life

Ciprian Marica și Ioana Marcu, imagini intime de la o petrecere. Soția fotbalistului, în cele mai provocatoare ipostaze

26.07.2020 | 16:50
Ciprian Marica si Ioana Marcu imagini intime de la o petrecere Sotia fotbalistului in cele mai provocatoare ipostaze
Ciprian și Ioana Marica sunt foarte fericiți împreună
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica și Ioana Marcu au o relație solidă, deși în trecut au trecut prin episoade de infidelitate din partea fotbalistului. Până la urmă, cei doi au rămas o familie și își cresc împreună băieții.

Fotbalistul și soția lui s-au fotografiat la o petrecere pe litoral. Aflați într-o veșnică vacanță, cei doi au ieșit să se distreze alături de mai multți prieteni.

ADVERTISEMENT

Înainte să ajungă în club, cei doi soți s-au pozat în lift, dar și de la petrecere.

Ciprian Marica și Ioana Marcu, periculos de pasionali în club

Ciprian și Ioana Marica și-au luat liber de la job-ul de părinți și au petrecut o seară împreună pe litoral, într-un club de la mare, unde s-au dus îmbrăcați aproape la fel. Asortați din cap până în picioare, cei doi îndrăgostiți s-au purtat ca doi adolescenți, s-au sărutat pasional și și-au făcut de cap până în zorii zilei.

De observat este că soția fostului fotbalist de la Națională se află într-o formă de zile mari, deși este mama a doi băieți. Fire modestă și fără dorință de afirmare, Ioana Marcu nu apare la evenimentele mondene, însă mai postează ocazional pe Instagram poze cu soțul ei, familia și cei doi copii.

ADVERTISEMENT

De altfel, ea mai afișează și ținutele pe care le poartă, însă și silueta perfectă. Soția lui Ciprian Marica arată foarte bine, iar fotografiile vorbesc de la sine. Fanatik a primit la adresa redacției imagini cu Ciprian și Ioana Marcu, iar imaginile îi arată foarte îndrăgostiți, semn că problemele de cuplu din trecut au fost date uitării de ambii soți.

Ioana Marcu este fără doar și poate o femeie frumoasă, iar Ciprian Marica se mândrește cu soția lui
Ioana Marcu este fără doar și poate o femeie frumoasă, iar Ciprian Marica se mândrește cu soția lui

Și-a înșelat soția cu nora fostului șef Transgaz

Ciprian Marica a fost implicat într-un scandal amoros, după ce fiul fostului șef Transgaz și-a prins soția, pe Ana Muntean, cu Ciprian Marica într-un hotel din Cluj. Imaginile au făcut deliciul presei și au fost intens comentate de întreaga țară.

ADVERTISEMENT

Ioana Marcu a trecut peste acest episod, căci întâmplarea a avut loc în 2019, iar înregistrarea a fost dată publicității în primăvara anului 2020. De altfel, și Ana Muntean a fost iertată de soț și își vede de viața de familie în continuare.

Soția lui Ciprian Marica a studiat Facultatea de Medicină, este din Constanța, iar pe fotbalist l-ar fi cucerit chiar la serviciu. În vara 2020,  fotbalistul și soția lui au devenit nașii lui Ilie Năstase și ai Ioanei Simion. Împreună au doi băieți, pe Ethan Ioan ( 2 ani), și Albert Andrei (4 ani).

ADVERTISEMENT