Life

Ciprian Marica şi Ioana Marcu, naşi la nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion. Cum au apărut cei doi. Foto

08.06.2020 | 09:42
Ciprian Marica si Ioana Marcu nasi la nunta lui Ilie Nastase cu Ioana Simion Cum au aparut cei doi Foto
ADVERTISEMENT

Deși susținea că nu mai e cale de împăcare și are de gând să divorțeze de Ilie Năstase, iată că Ioana Simion a șters totul cu buretele, iar cei doi și-au jurat sâmbătă, 6 iunie, iubire veșnică în fața lui Dumnezeu la o mănăstire din Techirghiol. Iar dacă vă gândeați că surprizele s-au încheiat, ei bine, stați să vedeți pe cine au ales să le fie nași de cununie.

Ciprian Marica l-a cununat pe Ilie Năstase. Este a cincea nuntă a fostului lider mondial ATP

Este vorba despre nimeni altul decât Ciprian Marica, alături de frumoasa lui soție, Ioana Marcu, care pare să fi închis definitiv scandalul adulterului de la Cluj. Sigur vă amintiți imaginile cu fostul fotbalist în timp ce făcea „marcaj strâns” într-o cameră de hotel la Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fostul patron al societății Transgaz.

ADVERTISEMENT
Cei doi soți s-au fotografiat alături de nașii Ciprian Marica și Ioana Marcu. Sursa foto: cancan.ro
Cei doi soți s-au fotografiat alături de nașii Ciprian Marica și Ioana Marcu. Sursa foto: cancan.ro

Pentru a marca așa cum se cuvine acest moment special, Ilie Năstase și Ioana Simion au încins o petrecere de pomină chiar pe litoral. Printre zecile de cupluri celebre care au luat parte la fericitul eveniment, remarcații serii au fost nașii, având în vedere că este prima lor apariție împreună după nefericitul eveniment devenit public la un an după ce s-a consumat.

Iubita și amanta s-au fotografiat chiar în hotelul adulterului

Adulterul cu pricina s-a consumat în august 2019 într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca, Ciprian Marica fiind prins în fapt chiar de soțul amantei sale, Florin Muntean. În imaginile postate în mediul online se poate observa cum fostul fotbalist încearcă inițial să scape din mâinile „încornoratului, iar mai apoi, face tot ce-i stă în putință să-l calmeze.

ADVERTISEMENT

Asta nu e tot, pentru că ulterior a fost publicată și o fotografie care o surprinde pe Ioana Marcu, mama copiilor lui Marica alături de femeia care și-a făcut loc fără știrea sa în așternuturile fostului internațional român. Ba mai mult, din ultimele informații, se pare că imaginea a fost realizată chiar în hotelul din Cluj în care s-a petrecut totul, cele două fiind prietene.

Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut natural între noi. Ioana a terminat anul acesta Facultatea de Medicină şi făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva…

Având o anumită vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu. Nu cred că un act schimbă datele problemei sau lucrurile.

ADVERTISEMENT

Trăim foarte bine şi nu avem nicio problemă. Familia mea e în siguranţă şi aşa, nu trebuie să se simtă în siguranţă în spatele unui act. Eu nu cred în reguli. Atâta timp cât noi suntem bine aşa, nu înţeleg de ce un act ar trebui să schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranţă în plus. Şi, repet, la noi în familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema”, dezvăluia Ciprian Marica într-un interviu acordat recent în momentul în care a fost întrebat despre femeia care i-a dăruit doi copii.

ADVERTISEMENT