Sport

Ciprian Marica dă înapoi în scandalul cu Ilie Năstase: „Sunt de acord să revenim la starea inițială! Nu am furat niciodată”. Update exclusiv

Ciprian Marica este șocat de acuzațiile pe care i le aduce Ilie Năstase că l-ar fi dat afară din Fundația care-i poartă numele și administrează Baza Voința.
12.11.2021 | 20:41
Ciprian Marica da inapoi in scandalul cu Ilie Nastase Sunt de acord sa revenim la starea initiala Nu am furat niciodata Update exclusiv
Ilie Nastase a răbufnit: „Mi s-a făcut rău! A trebuit să ajung la spital!”. Avocații lui Țiriac îl reprezintă pe fostul tenismen în procesul cu Marica. Update exclusiv
ADVERTISEMENT
12-11-2021
18:42

Ciprian Marica dă înapoi în scandalul cu Ilie Năstase

Ciprian Marica a dat înapoi în scandalul cu Ilie Năstase, mărturisind, la fel cum a declarat și pentru FANATIK, că este surprins de reacția fostului jucător de tenis.

Totodată, Ciprian Marica este dispus ca lucrurile să revină la starea inițială, după dorința lui Ilie Năstase: Sunt șocat de reacția lui Ilie și de cele apărute. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi, ieri am mâncat împreună și am înțeles doleanțele lui.

I-am spus și la rugămintea mea l-a sunat pe domnul Țiriac să sune un avocat să ajungă la ce dorea. Pentru mine nu era nicio problemă să ajungem la înțelegerea inițială, nu înțeleg de unde scandalul”.

„Ilie, nu mai ești de acord cu înțelegerea făcută, nu e problemă, ia un avocat competente, vorbește cu domnul Țiriac și revenim la înțelegerea inițială. Nu fac altceva decât un teren de fotbal și o academie de tenis. Nu înțeleg de ce a fost acest scandal.

Sunt niște înțelegeri, le vor discuta avocații, dar eu sunt de acord să ne întoarcem la starea inițială oricând, nu e problemă.

Eu am vrut să-l ajut, pentru mine el e Ilie Năstase, nu am furat de la nimeni niciodată, sunt cu inima împăcată și vreau să revenim la ce și-a dorit el”, a mai spus Ciprian Marica, la TV TelekomSport.

12-11-2021
14:39

Ilie Nastase a răbufnit la adresa lui Ciprian Marica

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Ilie Năstase a vorbit cu lux de amănunte despre conflictul cu Ciprian Marica. Acesta a dezvăluit că, în instanță, va fi reprezentat de avocații lui Ion Țiriac.

„Ciprian Marica mi-a zis de mai multe ori că vrea să intre în fundația mea! I-am explicat că există membri fondatori și că nu se poate… La primul termen la tribunal a fost refuzat, apoi s-a băgat pe el președinte, pe tatăl lui și pe unchiul lui. Pe mine m-au dat afară și vreau să știu și eu: cum? Și de ce?

A trebuit să ajung la spital din cauza asta… Mi s-a făcut rău! Ieri m-am întâlnit cu el și cu soția la masă, e adevărat și m-au anunțat că nu mai sunt în fundație. M-am ridicat și am plecat de la masă. Dar da, m-am vâzut cu ei!

Eu am avut un contract cu el, el a investit bani e adevărat și nu putea trece investițiile pe contractul lui. Atunci a zis să facă într-un fel să intre în fundație, că acceptă investițiile… Și de aici a început toată nebunia.

Nu înțeleg ce hârtii a putut duce la Judecătorie ca să mă dea pe mine afară, eu fiind cel care a creat fundația! De 22 de ani mă chinui să iau terenul, nu înțeleg cine e judecătorul ăla de a permis așa ceva… Un membru fondator nu poate fi dat afară! Pe mine m-au scos direct!

E urât, îmi pare rău, l-am considerat pe Ciprian un băiat ca lumea! Prima oară a vrut să închirieze un teren de fotbal, apoi s-a extins peste tot! Apoi și unele de tenis… Nu știu cine l-a învățat, dar l-a învățat greșit! Am avocați, o să merg, am avocații domnului Țiriac și o să aflu ce s-a întâmplat… Cum de instanța a respins prima lui cerere și cum a doua a acceptat. Vedem!

Miza e să ia el tot controlul la baza Voința! El nu înțelege că toate contractele sunt în derulare și nu pot fi reziliate, chiar dacă el a fîcut șmecherii la justiție, pe acolo… Nu mai dorm noaptea, soția îmi spune să mă liniștesc”, a declarat Ilie Năstase, într-o conferință de presă.

Ciprian Marica a fost acuzat de Ilie Năstase că l-ar fi dat afară din Fundația care îi poartă numele și prin care este administrată Baza sportivă Voința, pe care a primit-o fostul mare tenisman în administrare, în urma a nu mai puțin de 13 ani de procese, în primăvara lui 2012.

Ciprian Marica, șocat de acuzațiile pe care i le aduce Ilie Năstase: „Ieri am fost la masă cu Ilie, ne-am despărțit prieteni, nu înțeleg nimic…”

Ilie Năstase a declarat pentru FANATIK că asociatul său Ciprian Marica i-a furat pur și simplu Fundația și baza Voința.

ADVERTISEMENT

„Ciprian Marica mi-a furat fundația! Eu, care am creat fundația, nu mai sunt membru, nu mai sunt nimic… L-a băgat pe taică-su și pe unchi-su în fundație și pe mine m-a scos, am rămas fără fundație, asta a făcut domnul Marica. Mi-a furat baza Voința!” – Ilie Năstase

„L-am adus acolo să facă, să construiască ceva frumos, i-am închiriat terenul de fotbal… și acum are pretenții la toată baza, mi-a luat tot terenul, toată baza. Omul ăsta a luat-o razna! Pe cine a dat afară? Pe mine m-a dat afară din fundație! L-a băgat pe taică-su și pe unchi-su… și cu el…” – Ilie Năstase

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase: „Cum să faci așa ceva?! E nebun… e nebun… ce-a făcut… O să plătească el pentru treaba asta!”

Primul număr 1 mondial ATP din istoria tenisului, „Nasty” susține că Ciprian Marica s-a folosit de o procură pe care el i-a dat-o și îl amenință cu tribunalul.

„A făcut niște hârtii… că eu i-am dat o procură, ca membru, să poată lucra acolo, în cadrul fundației… și el și-a băgat familie… a făcut falsuri, cred… Mi s-a făcut rău când m-a anunțat avocatul… Am probleme cu inima, am bypass, am făcut palpitații, am fost la spital…” – Ilie Năstase

ADVERTISEMENT

„Cum să faci așa ceva?! E nebun… e nebun… ce-a făcut… O să plătească el pentru treaba asta! Urât, ce să mai zic… O să merg la poliție, la procuratură, oriunde va fi nevoie ca să-mi recuperez fundația, munca mea” – Ilie Năstase

„Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit. M-a pus să semnezi niște procuri… niște acte… și m-a păcălit. Dar cum mi-a luat el mie fundația prin hoție, o să vadă în justiție cum o să mi-o dea înapoi!” – Ilie Năstase

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica: „Sunt realmente șocat!

FANATIK l-a contactat pe Ciprian Marica și acesta a declarat, în exclusivitate, că este șocat de declarațiile lui Ilie Năstase, crede că este doar o neînțelegere pe care o va rezolva după ce va avea o discuție față în față cu asociatul său.

„Sunt realmente șocat! Nu pot să pricep… Ieri am fost la masă cu Ilie, ne-am despărțit prieteni, cum suntem de atâta timp, a rămas să ne vedem, normal, așa cum ne vedem aproape zilnic… Până nu vorbim față în față, nu pot să spun mai multe” – Ciprian Marica

„Nu înțeleg nimic… Doamne ferește… Dacă Ilie are o neînțelegere, o s-o rezolv cu el. Eu nu mă cert cu el… Nu înțeleg de ce face show-ul ăsta în presă… care o fi scopul… zău că nu înțeleg… Repet, dacă are o problemă și n-a înțeles ceva sau i se pare în neregulă, o rezolv cu el în secunda doi fără nicio problemă” – Ciprian Marica

Conflictul ar fi pornit de la niște neînțelegeri financiare dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica

Indiferent ce declară acum cei doi foști prieteni și asociați, cert este că Ciprian Marica a înaintat o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală în luna mai pentru scoaterea lui Ilie Năstase din Fundație. Totul ar fi plecat de la o serie de neînțelegeri financiare. Instanța a respins, însă, cererea după trei înfățișări, pe 6 septembrie, conform prosport.ro.

Ciprian Marica a apelat apoi la aceeași Judecătorie cu încă o cerere similară. Care, pe 7 octombrie, a fost admisă, așa că Ilie Năstase ar fi fost șters din Fundația care îi poartă numele.

În locul său, prin modificarea actului constitutiv, Ciprian Marica i-ar fi băgat „în joc”, adică în Fundația „Ilie Năstase”, pe tatăl și pe unchiul său, conform aceleași surse amintite mai sus. Iată mai jos cele două termene de la Judecătoria Sectorului 1, publicate pe portalul portal.just.ro.

citatie Judecatoria Sector 1 Ciprian Marica Ilie Nastase
Citația la primul termen… Sursa foto: portal.just.ro

 

A doua citatie la Judecatoria Sectorului 1 Ciprian Marica Ilie Nastase
A doua citație la Judecătoria Sectorului 1, care ar fi dus la excluderea lui Ile Năstase din Fundația care-i poartă numele. Sursa foto: portal.jus.ro
ADVERTISEMENT