Life

Soția lui Ciprian Marica a răvășit internetul cu pozele de pe litoral. Ioana s-a tunat și arată demențial după două nașteri – Foto

17.07.2020 | 13:28
Sotia lui Ciprian Marica a ravasit internetul cu pozele de pe litoral Ioana sa tunat si arata demential dupa doua nasteri  Foto
Ioana și Ciprian Marica. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Soția lui Ciprian Marica arată foarte bine, deși a născut doi copii. Ioana pare o puștoaică de 20 de ani, nicidecum o mămică de doi băieți.

Cu toate astea, tânăra soție a fotbalistului este o familistă convinsă și nu epatează cu aparițiile sale, în special mondene.

ADVERTISEMENT

Ea apare în spațiul public doar alături de partenerul de viață, însă pe Instagram îndrăznește să posteze și imagini în care își pune în valoare corpul ca și tras prin inel

Soția lui Ciprian Marica arată de senzație după 2 două nașteri

Putem spune că fotbalistul a tras lozul cel mare când a ales-o pe Ioana să fie mama copiilor săi, căci tânăra nu doar că este o femeie frumoasă, este și o persoană care a știut să țină mereu cu casa, iar cea mai bună dovadă este infidelitatea lui Marica peste care blonda a trecut.

ADVERTISEMENT
Ioana și Ciprian Marica. Foto: Instagram
Ioana și Ciprian Marica. Foto: Instagram

Soția lui Marica a trecut pe la medicul estetician pentru implanturi mamare, dar și pentru mărirea buzelor. Ioana Marcu arată senzațional după cele două nașteri pe care le are la activ.

Ioana a făcut senzație pe litoral cu silueta ei. Foto: Instagram
Ioana a făcut senzație pe litoral cu silueta ei. Foto: Instagram

Ioana Marcu este de profesie medic stomatolog și l-a cunoscut pe fotbalist chiar în timpul serviciului, în timp ce îl trata. Ea a terminat Facultatea de Medicină și l-a cucerit pe Ciprian Marica prin felul ei simplu de a fi. În această vară, fotbalistul și soția lui au devenit nașii lui Ilie Năstase și ai Ioanei Simion.

ADVERTISEMENT

Implicat într-un scandal amoros

Ciprian Marica a fost implicat într-un scandal amoros cu Ana Muntean, nora fostului șef Transgaz, iar românii s-au distrat copios de situația jenantă prin intermediul rețelelor de socializare, prin care au făcut referire și la personaje din fotbal într-un pamflet de zile mari.

Cei doi foști amanți au fost filmați tocmai de soțul înșelat într-un hotel din Cluj, unde Marica a ieșit într-un prosop. Ioana Marcu, soția fotbalistului, a trecut peste amantlâc, deși se cunoștea cu femeia care i-a cucerit bărbatul pentru câteva nopți.

ADVERTISEMENT

Ioana Marcu este originară din Constanța și se află într-o relație cu fostul fotbalist de la Națională de câțiva ani și împreună ai doi băieți, pe Ethan Ioan, 2 ani, și Albert Andrei, de 4 ani.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri.

La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus fostul fotbalist, pentru Viva, în 2018.

ADVERTISEMENT