Fotbal intern

Ciprian Marica știe cine poate salva Dinamo: „Îi cer public să facă ceva”

22.01.2021 | 14:54
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica se implică în scandalul de la Dinamo. Fostul internațional îi cere public lui Ionuț Negoiță să revină lângă echipă.

Marica nu uită că s-a format ca jucător la echipa din Ștefan cel Mare și a decis să se implice în salvarea clubului, aflat într-o situație critică din punct de vedere financiar de când pachetul majoritar de acțiuni a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

”Ionuț Negoiță este singurul om care ar putea să schimbe situația de acolo. El știe exact ce înțelegere a făcut cu spaniolii, iar el nu ajută cu nimic, nu face nimic. Îi cer public domnului Negoiță sa facă ceva pentru că știu că poate!”, a declarat Marica, la ProX.

Fostul internațional simte că există o conspirație împotriva ”Câinilor”

Retras din activitatea sportivă la doar 31 de ani, Ciprian Marica a rămas implicat în fotbal și a preluat în 2018 clubul Farul Constanța, dar nu rămâne insensibil la problemele pe care le are echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant a lăsat să se înțeleagă că există o conspirație împotriva lui Dinamo. De altfel nu este singurul om de fotbal care insinuează că cineva ar vrea răul roș-albilor.

”Mi se pare că cineva parcă vrea să îngroape această echipă. Știu oameni care ar vrea să investească la Dinamo, să vină alături de suporteri, dar nu sunt lăsați”, a mai spus Marica pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Au trecut cele 30 de zile de la presupusa majorare de capital

De când clubul a fost preluat de Pablo Cortacero, Dinamo se confruntă cu cea mai grea criză financiară din istorie. Singurii bani care au intra în conturi au fost cei donați de Asociația Doar Dinamo București (DDB), banii cuveniți din drepturile TV și cei din contractele de sponsorizare.

Deși este contestat vehement de suporteri și părăsit de oamenii pe care tocmai el i-a adus la Dinamo, Pablo Cortacero a anunțat în repetate rânduri că nu va renunța la pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deține.

ADVERTISEMENT

Mai mult, spaniolul a declarat recent că la data de 21 decembrie a făcut o majorare a capitalului cu 5 milioane de euro și că banii vor intra în contul clubului în 30 de zile. Cele 30 de zile au expirat la jumătatea acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT