Facebook

Marica vorbeşte despre CONFLICTUL din Doneţk: ”Situaţia e tot mai tensionată”

Viitorul lui Mircea Lucescu la Doneţk este sub semnul întrebării! Luni, deputaţii Consiliului Popular au votat înfiinţarea Republicii Populare Doneţk şi vor să urmeze calea Crimeei....
Autor: Claudiu Melinte | 08.04.2014 | 17:40
Marica vorbeşte despre CONFLICTUL din Doneţk: ”Situaţia e tot mai tensionată”

Viitorul lui Mircea Lucescu la Doneţk este sub semnul întrebării! Luni, deputaţii Consiliului Popular au votat înfiinţarea Republicii Populare Doneţk şi vor să urmeze calea Crimeei. Organizarea unui referendum în care să se voteze unirea cu Rusia. Astfel, Il Luce şi Şahtiorul ar urma să joace în campionatul Rusiei. Ciprian Marica a vorbit despre conflictul din regiunea unde a activat timp de 3 sezoane. Internaţionalul român, care are mulţi prieteni în Donţk, speră ca tensiunile din Ucraina să se rezolve în mod paşnic.

“Urmăresc cu atenţie tot ce se întîmplă în Ucraina. Mai ales de cînd situaţia este tot mai tensionată în Doneţk, un loc de care mă leagă multe amintiri, care şi-a pus amprenta pe evoluţia mea ca om şi ca sportiv, un loc în care am încă mulţi prieteni. Îmi doresc din suflet ca lucrurile să se rezolve paşnic, să fie linişte şi pace, aşa cum era cand jucam la Şahtior.”, a scris atacantul Naţionalei pe pagina sa de facebook.

Ahmetov investeşte la Rapid?

Marica vine cu o propunere interesantă. Ar vrea ca Rinat Ahmetov, patronul lui Şahtior care are o avere de 16 miliarde de dolari, să-şi investească banii în România. După plecarea lui Copos din Giuleşti au mai fost zvonuri care dădeau o posibilă investiţie a oligarhului ucrainean la Rapid.

M-a surprins informaţia că bogaţii zonei, oameni cu foarte mulţi bani, vor să-şi mute investiţiile din Ucraina. M-am întrebat, în gînd: de ce oare nu le oferim facilităţi să vină să investească în România, de ce să aleagă alte pieţe de capital? Ar fi o lovitură importantă pentru noi să atragem oameni şi companii foarte puternice.
Entuziasmul m-a ţinut puţin, am revenit cu picioarele pe pămînt. De ce să nu prefere Londra, sau Berlinul şi să vină în ţara cu cele mai multe taxe, cu cel mai mare preţ la carburant, cu cele mai rele drumuri, cu legi care se schimbă şi de cîteva ori pe zi? În ţara în care oamenii sînt întîi arestaţi şi apoi cercetaţi? Pentru ca notorietatea să le aducă defilări prin faţa camerelor TV cu girofare şi mascaţi? Păcat că nu avem mai multă grijă de ţara noastră, de imaginea ei, de legislaţie, de oamenii care pot face bine semenilor lor
.”, a completat Marica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!