News

Ciprian Marica vrea să dea lovitura în imobiliare! Își face un ansamblu rezidențial de milioane de euro lângă București

10.05.2020 | 18:42
Ciprian Marica vrea sa dea lovitura in imobiliare Isi face un ansamblu rezidential de milioane de euro langa Bucuresti
Ciprian Marica vrea să dea lovitura în imobiliare! Își face un ansamblu rezidențial de milioane de euro lângă București. Sursa foto: Facebook/Marica
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, fostul jucător al echipei naționale, țintește să dea lovitura în imobiliare. Actualul conducător al Farului plănuiește să-și ridice o construcție rezidențială în apropiere de Capitală.

Ciprian Marica vrea să dea lovitura în imobiliare! Își face un ansamblu rezidențial de milioane de euro lângă București

După o perioadă mai grea pe plan personal, în care numele său a fost implicat într-un scandal monden de proporții, Ciprian Marica are planuri de business mărețe pe piața imobiliară.

ADVERTISEMENT

Dacă fotbalul încă este pus pe pauză în România, Marica nu stă pe margine și ”joacă” tare în zona afacerilor. Conform Libertatea, fostul atacant s-a asociat cu un alt nume mare din lumea fotbalului autohton, Ioan Andone, cu care este și bun prieten.

Cei doi au un plan de a pune umărul la un proiect spectaculos pe piața imobiliară, cu o valoare estimată între 7 și 9 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mai exact, firma New World Development SRL, pusă pe picioare de Marica și Ando, are ca proiect ridicarea în Voluntari a două tronsoane ale unui bloc de locuințe colective având 10 niveluri.

Sursa citată mai scrie că planul celor doi oameni din fotbal parcurge ultimele etape în vederea obținerii autorizației de construire.

ADVERTISEMENT

Viitorul ansamblu ar urma să aibă peste 140 de apartamente, clădirea fiind amplasată pe un teren de circa 3.600 mp. Regimul de înălţime propus este de 2 Subsoluri + Parter + 7 Etaje.

Ioan Andone, un specialist în imobiliare

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, este un personaj experimentat în domeniul imobiliar. ”Fălcosul” are proprietăți în București, în zona limitrofă, la Marbella, unde a deținut chiar și un restaurant.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Ciprian Marica, acesta este și el un vechi dezvoltator pe piață, a început de la achiziția de imobile pentru a le închiria. Pasiunea o are de la tatăl său.

De-a lungul carierei sale, Marica a evoluat pentru Dinamo, Şahtior, Stuttgart, Schalke 04, Getafe, Konyaspor şi Steaua/FCSB.

ADVERTISEMENT