News

Ciprian Napy, presupusul asasin al lui Emi Pian, amenințat cu moartea. Război fără precedent în lumea interlopă: „Nu scapi”

05.08.2020 | 22:07
Ciprian Napy presupusul asasin al lui Emi Pian amenintat cu moartea Razboi fara precedent in lumea interlopa Nu scapi
ADVERTISEMENT

E război fără seamăn în lumea interlopă. Ciprian Napy, presupusul asasin al lui Emi Pian a fost amenințat cu moartea! Cel care l-au iubit pe Emi au promis că asasinul nu va scăpa nici dacă se va ascunde în gaură de șarpe.

Ciprian Napy, amenințat după moartea lui Emi Pian

Pe pagina de Facebook a lui Ciprian Gheorghe, prietenii și neamurile lui Pian, omorât în urma unei partide de barbut, au curs râuri de amenințări.

ADVERTISEMENT

„O să ajungi un sclav! O sa vrei să-ți ei viața singur și nu vei mai putea, jeg de om ce ești. Vei putrezi toată viața ta in pușcărie. Sau nu vei mai apuca sa intri ca o sa te bage lumea in pământ”, este unul din mesajele de amenințare.

„Să dea Dumnezeu și Măicuța Domnului să nu mai apuci să vezi lumina zilei niciodată! Sa te ajungă toate blestemele din lume. Sa ai parte de cea mai urâta moarte zdreanță penală infecta ce ești! Tot nu vei scapa tu așa ușor nici in gaura de șarpe oriunde vei merge in lume asta tot vei muri.

ADVERTISEMENT

Tu ești un sclav și Emy Pian a fost este și va fi Regele interlopilor. Vei muri și tu in curând jegule, familia lu Pian nu își vor lasă razbunarea așa ușor! Iți doresc tot Raul din lumea asta. Si la fel sa mori și tu in cele mai mari chinuri”, a scris altcineva.

Sute de persoane la priveghiul lui Pian

Aseară, sute de persoane au participat la priveghiul lui Emi Pian, iar printre persoanele care plâng după el se numără și Florin Salam, care i-a dedicat chiar și o melodie.

ADVERTISEMENT

Nu se știe deocamdată când va fi înmormântat Pian, însă evenimentul va fi cu siguranță unul fastuos, așa cum se întâmplă de obicei când moare cineva în lumea interlopă. Ultimul eveniment de această amploare a avut loc în anul 2016 când s-a stins Fane Spoitoru.

Tags: