Pe urmele lui Oli şi ale lui Rădoi! Ce antrenor român este dorit de Al Hilal

Filon Stan   
în Fotbal international
19/03/2018, 14:41
Pe urmele lui Oli şi ale lui Rădoi! Ce antrenor român este dorit de Al Hilal

După Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi, încă un român poate face istorie în Arabia Saudită, la Al Hilal. Ciprian Panait nu este străin de campionatul din Arabia Saudită, deoarece antrenează în prezent echipa Al Batin.

Tehnicianul de 41 de ani a scăpat-o pe Al Batin de la retrogradare cu două etape înaintea finalului de sezon. Mai mult, formaţia condusă de Panait s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui, iar oficialii echipei cred că pot ajunge în finala competiţiei şi chiar să o câştige. Ciprian Panait ar fi primit oferta de 250 de mii de euro de la oficialii lui Al Hilal pentru a semna în acest moment contractul cu liderul din Arabia Saudită.

Ciprian Panait este foarte bine văzut în Arabia Saudită

„Cei de la Al Batin au fost sunaţi de cei de la Al Hilal şi au vorbit despre plecarea lui Panait! Pentru ca mutarea să se facă acum, cei de la Hilal au oferit patronului lui Batin o sumă impresionantă, dar şeful lui Panait a refuzat! Din informaţiile pe care le deţin în acest moment sunt şanse mari ca mutarea să se facă cât de curând, adică la finalul sezonului, dacă nu, cel târziu în această vară! Ciprian a obţinut rezultate bune în Arabia Saudită, iar acesta este foarte bine văzut de echipele din această zonă cu care a avut mai multe discuţii în ultimele luni”, spune un agent român cu conexiuni foarte bune în Golf, potrivit gsp.ro

Închide ×