Fotbal intern

Ciprian Paraschiv, făcut praf de un fost jucător de la Poli Iași: „Să-și asume dezastrul făcut la club!”

05.03.2021 | 18:11
Ciprian Paraschiv facut praf de un fost jucator de la Poli Iasi Sasi asume dezastrul facut la club
ADVERTISEMENT

Ciprian Paraschiv nu mai este președintele Politehnicii Iași, nici Andrei Cristea antrenor. Cutremurul de la vârful ierarhiei clubului din Copou declanșează noi seisme. Narcis Bădic aduce acuzații grave fostului șef al moldovenilor.

Dat afară de Politehnica Iași în august anul trecut, fotbalistul nu are nici azi contract și se antrenează pe unde poate.

ADVERTISEMENT

La 29 de ani, mijlocașul care a jucat întreaga carieră doar pentru Politehnica Iași a adus acuzații incredibile conducerii grupării alb-albastre, mai exact fostului președinte Ciprian Paraschiv.

Narcis Bădic și-a dedicat viața lui Poli Iași… Nu a primit nimic în schimb

Narcis Bădic are peste 100 de meciuri în tricoul Politehnicii Iași, dar o accidentare, complicațiile ulterioare și pandemia de coronavirus, plus decizia conducerii moldovenilor, l-au lăsat fără job pe fotbalistul care și-a dedicat întreaga viață clubului din Capitala Moldovei.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să tac, dar aceste victimizări m-au determinat să vorbesc. Am citit postarea domnului Ciprian Paraschiv și am rămas cu un gust mult prea amar. Să te victimizezi în halul asta? Eu cred că ar trebui să-și asume dezastrul făcut la club și să lase loc unor oameni care chiar iubesc clubul, nu numai din vorbă. A salvat echipa? Ahahah… Echipa a salvat-o noul coronavirus și ajutorul de la stat!

Plus că pandemia i-a ajutat să dea afară jucători ca să nu-i mai plătească. În situația dată am fost eu. Chiriile nu mi s-au achitat, prima cu CFR Cluj nu mi s-a plătit, cu toate că toți colegii mei au luat-o! 

ADVERTISEMENT

Am renunțat la 5 mii de euro ca să merg în Germania să mă fac bine, iar clubul ieșean, care mereu spune că susține oamenii din Iași, nu a vrut să-mi plătească recuperarea! Am făcut-o și pe asta.

M-am antrenat singur de nenumărate ori, schimbându-mă prin alte vestiare și făcând antrenament ba cu echipa, ba separat. A venit pandemia și am stat acasă 2 luni, ne-au plătit din bugetul statului, iar după două luni am intrat în cantonament.

ADVERTISEMENT

Tuturor jucătorilor li s-au făcut alte contracte pe încă două luni pe aceleași salarii, dar mie mi-au propus mai puțin de jumate cât aveam contract! Am acceptat, cu toate că nu era corect, mai ales că am trecut prin atâtea operații, 5 la număr, la același genunchi!”, a postat Narcis Bădic pe contul personal de Facebook.

Narcis Bădic: „Mercenarii au venit, au încasat banii și au plecat”

În mesajul său, fotbalistul le reamintește conducătorilor de la Politehnica Iași că nu s-a accidentat în curtea școlii și că niciodată nu a avut pretenții financiare, acceptând deciziile oficialilor.

Acesta a arătat cu degetul și înspre jucătorii cu contracte temporare, plătiți peste media clubului, dar reclamă și faptul că a fost singurul jucător care nu și-a recuperat banii restanți.

”În final m-au dat afară ca să nu-mi pot recupera banii! Singurul dat afară și singurul care nu și-a recuperat banii am fost eu! M-au dat accidentat imediat după cantonament, dar eu aveam doar o inflamație și în 2 zile puteam juca, nu era o problemă serioasă. Nici nu-mi făcusem ecografia, dar au răspândit zvonul că am ruptură musculară!

L-am sunat și am dat mesaje foarte multe către domnul Heleșteanu pentru că voiam să-mi încasez drepturile mele, dar nici în ziua de azi nu-mi răspunde nimeni! După 9 ani la Politehnica ar trebui sa le fie Rușine! Gândul lor e numai la bani și la binele lor, nicidecum cum susțin ei că iubesc echipa Politehnica Iași. Îi cred doar cei care nu-i cunosc personal!

Mai toate discuțiile mele au fost cu domnul Heleșteanu. Cu domnul Paraschiv am vorbit o singură dată, atunci când mi-a spus că-mi acordă DOUĂ minute și și-a pus, sfidător, picioarele pe birou în fața mea! Atunci mi-a fost clar cât sunt de respectat în clubul pentru care mi-am sacrificat sănătatea!

Am tot tăcut de atunci pentru că iubesc prea mult Politehnica și Iașul, dar nu mai pot să tac când aud numai minciuni și iar minciuni. Ieșenii au tot dreptul să știe adevărul!”, a mai scris Narcis Bădic, pe Facebook.

ADVERTISEMENT