Life

Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, interlopul ucis din Clanul Duduianu, amor interzis cu o vedetă de televiziune

04.08.2020 | 11:47
Ciprian Pian fratele lui Emi Pian interlopul ucis din Clanul Duduianu amor interzis cu o vedeta de televiziune
Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, interlopul ucis din Clanul Duduianu, amor interzis cu o vedetă de televiziune. Sursa foto: ciao.ro
ADVERTISEMENT

Emi Pian, liderul clanului Duduianu care a fost omorât marți dimineață, are un frate, Ciprian, faimos după o relație cu o vedetă de televiziune.

Între acesta și Bianca Pop, cunoscută publicului după ce a fost concurentă la emisiunea de maximă audiență ”Insula Iubirii”, a existat o relație cu foarte multe năbădăi.

ADVERTISEMENT

Chiar la începutul lunii iulie, între Pian și vedeta TV a existat un conflict care a apărut și în spațiul public.

Emi Pian are un frate, Ciprian Pian, care s-a iubit cu o vedetă de televiziune

După ce s-au iubit o perioadă, Ciprian Pian și Bianca Pop au trecut printr-o despărțire cu scântei. Fratele lui Emi Pian chiar a avut o postare în mediul virtual în care o desființează pe vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT

”Nu știu de ce tot vorbește ea de mine încontinuu! Toată lumea îmi scrie și mă sună! Dacă vezi live-ul ăsta, te rog din suflet, nu mai vorbi de mine. Te rog din suflet.

Eu nu te bag în seamă, nu te caut, nu mă interesează cu cine umbli, cu cine nu umbli. Lasă-mă, mă, femeia lui Dumnezeu, nu mai vorbi de mine pe live-urile astea, mă, te rog frumos.

ADVERTISEMENT

Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta, la televizor, măscăriciul României. Nu mă mai suna pe mine tu!”, a spus Ciprian Pian într-un live pe contul lui de Instagram.

Pian a avut această ieșire după ce Bianca Pop a apărut în ultima vreme în ipostaze scandaloase: ba dată afară din restaurant, ba din hotelul de la mare.

ADVERTISEMENT

Ciprian Pian, relație cu Bianca Pop la începutul lui 2019

Conform Wowbiz, între Bianca Pop și Ciprian Pian a existat o relație la începutul anului trecut, deși bărbatul, supranumit ”cel mai bogat interlop din România” este căsătorit și are copii.

Sursa citată mai notează faptul că fosta ispită se leagă în continuare de numele lui Pian pentru a da impresia că ”are spate”, în condițiile în care a reușit să se pună rău cu câteva clanuri destul de periculoase. Influența pe care o are Pian în acest mediu este una destul de importantă.

ADVERTISEMENT