Life

Ciprian Silași de la Exatlon a divorțat! Fosta soție și-a refăcut deja viața cu un afacerist din Sibiu

03.10.2020 | 10:52
Ciprian Silasi de la Exatlon a divortat Fosta sotie sia refacut deja viata cu un afacerist din Sibiu
Ciprian Silași de la Exatlon a divorțat de Diana, soția lui
ADVERTISEMENT

Ciprian Silași de la Exatlon a divorțat de cea alături de care avea și un băiețel. Fostul concurent nu și-a ascuns nicio clipa nici statutul de burlac pe care l-a recăpătat.

Artistul Ciprian Silași care a participat și în competiția de pe Kanal D și Diana și-au încheiat mariajul. Cei doi s-au separat de ceva vreme, însă cântărețul a fost prezent constant în viața copilului lor, pentru ca micuțul să nu rămână cu trauma despărțirii părinților săi.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a fost soție lui Ciprian Silași deja pare să își fi găsit fericirea în brațele altui bărbat, fiind vorba despre un afacerist din Sibiu, orașul în care locuiește și solistul.

Ciprian Silași a divorțat! Fosta soție a vedetei Exatlon și-a refăcut deja viața cu un afacerist din Sibiu

Despre concurentul de la Exatlon ce i-a ținut pe români cu sufletul la gură și fosta lui parteneră de viață existau zvonurile despărțirii chiar de câteva luni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi pare că au încheiat povestea de dragoste, din care a rezultat și fiul lor, în prezent de 9 ani, de ceva vreme. Artistul Ciprian Silași a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Diana și prin intermediul unei melodii pe care a lansat-o de curând. Este vorba despre melodia ”Crenguță de lemn uscat”, în care a lăsat să se înțeleagă foarte clar despărțirea lor.

Diana cea cu care Ciprian Silași îl are pe băiețelul lor și-a refăcut viața deja, fiind suprinsă în mai multe cadre romantice alături de noul ei iubit. Este vorba despre un bărbat alături de care a călătorit și în locuri de vacanță, pe parcursul acestei veri.

ADVERTISEMENT

Totodată, între fostul participant de la Kanal D și Diana a existat doar o formalitate în clipa în care au ajuns la concluzia că e mai bine să se despartă.

Deși forma un cuplu cu aceasta de mai bine de 9 ani de zile, Cirprian Silași nu a luat-o de soție pe mama copilului său. Motiv pentru care, în prezent, a putut să scape de alte posibile complicații legale, ce vin la pachet cu orice divorț la notar.

ADVERTISEMENT
Ciprian Silași de la Exatlon a divorțat! Fosta soție și-a refăcut deja viața cu un afacerist din Sibiu
Diana, fosta soție a lui Ciprian Silași, deja și-a refăcut viața alături de un alt bărbat din Sibiu

“Nu prea îmi place să vorbesc despre subiectul acesta, eu în general sunt un tip discret. Pe de altă parte nu este niciun secret. Este adevărat! Eu și Diana suntem separați din februarie. Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună.”, a povestit Ciprian Silași, potrivit celor de la starpopular.ro.

ADVERTISEMENT