Sport

Ciprian Sora, răspuns tăios pentru vărul Daniel Ghiță: ”Să-și ceară scuze. Benny a scris istorie”

21.12.2020 | 11:06
Ciprian Sora raspuns taios pentru varul Daniel Ghita Sasi ceara scuze Benny a scris istorie
Fostul luptător Ciprian Sora i-a oferit un răspuns tăios vărului său Daniel Ghiță, după ce acesta a refuzat să-l felicite pe Benny Adegbuyi după victoria senzațională în fața lui Badr Hari. Sursă foto: Facebook Ciprian Sora
ADVERTISEMENT

Fostul luptător Ciprian Sora i-a oferit un răspuns tăios vărului său Daniel Ghiță, după ce acesta a refuzat să-l felicite pe Benny Adegbuyi după victoria senzațională în fața lui Badr Hari.

Românul l-a învins prin KO pe sportivul olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76, care s-a desfășurat la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după superba performanță a lui Adegbuyi, Ghiță a făcut o postare pe rețelele de socializare în care îl acuză că a mutilat un om într-o bătaie ce a avut loc în 2009 într-un club.

Daniel Ghiță a primit un răspuns acid de la vărul său Ciprian Sora

”Felicitări, un meci cât o istorie! Cei care l-au blamat să își ceară scuze și să le fie rușine, el este ambasadorul nostru! Benny Adegbuyi a scris istorie cu victoria împotriva lui Badr Hari și pot spune că este cel mai valoros kickboxer român în activitate”, a fost răspunsul lui Ciprian Sora pentru Daniel Ghiță.

ADVERTISEMENT

”Un meci dificil pentru care știu că s-a pregătit așa cum trebuie cu mai multe stagii în Olanda! Prima repriză i-a aparținut după opinia mea, doar că doi dintre arbitri l-au preferat pe Badr Hari, meciul fiind în Olanda”, a scris Sora pe contul de Facebook.

”Loviturile de picior aveau rolul de a-l destabiliza pe marocan, lovituri asupra brațului drept, unde mai avusese o accidentare. Totul este făcut cu un plan tactic bine pus la punct. Repriza a doua fiind una dificilă pentru al nostru spre sfârșit, este numărat după un schimb de lovituri pe schimbarea gărzii, se ridică și rezistă ultimele 30 de secunde atacului care se voia nimicitor.

ADVERTISEMENT

Ciprian Sora răspuns Daniel Ghiță

Ce să vezi cu luciditate deși era afectat, reușește să blocheze și să eschiveze loviturile năpraznice ale marocanului! Repriza a treia aveam niște emoții pe care greu le pot descrie. Începe repriza! Un Benny hotărât lovește la corp, schimbă garda și îi aplică un croșeu de dreapta în piramida nazală.

Aceasta cedează, simte puterea românului, care îl punctează cu o directă de stânga și se clatină mitul celui care vorbea de violență. Apoi, pe o directă vine contra cu piciorul stâng asupra coastelor. Cu asta l-a devastat pe mit!”, a notat fostul luptător.

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi a ajuns duminică seară în România și a vorbit despre ce s-a întâmplat la finalul luptei cu Badr Hari, dar și despre faptul că este dispus să-i acorde adversarului său revanșa.

ADVERTISEMENT