Ciprian Tătăruşanu se ia de ultraşi după România-Spania! “Sigur vom juca fără spectatori! Autorităţile îi vor pedepsi exemplar!”

Alex Bradescu   
în Echipa nationala
06/09/2019, 01:00
Ciprian Tătăruşanu se ia de ultraşi după România-Spania! “Sigur vom juca fără spectatori! Autorităţile îi vor pedepsi exemplar!”
Ciprian Tatarusanu in meciul amical de fotbal dintre Romania si Suedia, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 27 martie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ciprian Tătăruşanu a fost cel mai bun jucător al României în meciul cu Spania, scor 1-2. Portarul României a limitat proporţiile scorului mai ales în prima repriză, când a avut şase intervenţii salutare în faţa atacanţilor spanioli! La finalul meciului, portarul a vorbit despre incidentele din tribună, dar şi despre situaţia sa la Lyon. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,62 este cota pentru 2 la Georgia – Danemarca. Vezi toate cotele AICI

Ciprian Tătăruşanu, reacţie dură la adresa celor din peluză după România – Spania: “Ei fac astfel de gesturi şi noi suferim”

Ciprian Tătăruşanu a vorbit, în primul rând, despre meci şi despre faptul că şi-a salvat echipa de la o înfrângere mult mai drastică, dând şansa chiar unei egalări nesperate în finalul de meci. “Spania e una dintre cele mai bune echipe din lume, să nu uităm asta. Portarul lor e fantastic, am avut ocazii bune pe final, dar am fost extrem de aproape. La penalty, am crezut că Ramos dă scăriţă, am văzut că face asta de multe ori, dar acum a schimbat şi m-a păcălit. Asta e. Nu sunt supărat pe colegii mei că m-au lăsat singur de multe ori cu atacanţii adverşi. Ce să facem, asta e meseria mea. Mă bucur că am făcut un meci bun, a fost declaraţia lui Tătăruşanu.

Tătăruşanu a răbufnit apoi la adresa fanilor, fiind extrem de deranjat de faptul că doi dintre aceştia au intrat pe teren în repriza secundă. Portarul României crede că vom juca fără spectatori la partidele importante cu Suedia şi Norvegia: “Din păcate cred că sigur vom juca fără spectatori! E urât ce se întâmplă, noi suferim din cauza lor, ei vin să facă astfel de gesturi… Păcat! Dar cred că autorităţile îi vor pedepsi drastic”.  

În final, goalkeeper-ul a vorbit scurt despre situaţia sa de la Lyon, acolo unde Lopes este titular incontenstabil în timp ce el e doar rezervă, deşi i se promisese, când a ales să semneze, că Lopes va fi vândut. “Antrenorul a ales alt portar în defavoarea mea, dar mă antrenez, sper să primesc o şansă”. 

Închide ×