Sport

Ciprian Tătărușanu a gafat și a luat gol la singurul șut pe poartă al gazdelor în Salernitana – AC Milan 1-2. Fanii “diavolilor” l-au făcut praf! Video

Ciprian Tătărușanu a fost titular în victoria la limită a lui AC Milan. Portarul român a greșit la singurul șut pe poartă transformat în gol de gazde.
04.01.2023 | 16:04
Ciprian Tatarusanu a gafat si a luat gol la singurul sut pe poarta al gazdelor in Salernitana  AC Milan 12 Fanii diavolilor lau facut praf Video
Ciprian Tătărușanu a fost pus la zid de fanii italieni după golul primit în partida cu Salernitana. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a fost titular în poarta lui AC Milan în primul meci din 2023, dar și în prima partidă oficială a „diavolilor” după pauza cauzată de Campionatul Mondial din Qatar. Deși formația favorită a câștigat, fanii „rossoneri” l-au criticat aspru pe portarul român care a luat gol la singurul șut pe poartă al celor de la Salernitana.

Ciprian Tătărușanu, „taxat” de fanii lui AC Milan pentru greșeala de la singurul gol al lui Salernitana: „Nu voi mai zâmbi niciodată”

Postul lui Ciprian Tătărușanu este pus în pericol, mai ales după ce campioana Italiei l-a transferat pe Devis Vasquez, chiar la începutul acestui an. Portarul român, care a profitat de accidentarea lui Mike Maignan și a jucat titular în prima parte a sezonului pentru italieni, s-a aflat între buturile lui AC Milan și în partida cu Salernitana, câștigată, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu nu a anticipat corect centrarea venită din partea lui Lassana Coulibaly, a fost prins în față și nu a reușit să scoată șutul lui Bonazzoli care a redus din diferență în minutul 83, la singurul șut pe poartă al lui Salernitana.

Fanii lui AC Milan nu au trecut cu vederea golul primit și l-au „taxat” pe fotbalistul român. „Atâta timp cât Tătarusanu este portarul lui Milan, nu voi mai zâmbi niciodată, revin în curând Maignan…”, a fost unul dintre mesajele fanilor italieni.

ADVERTISEMENT

Golul lui Salernitana, venit după o ocazie imensă a lui AC Milan

AC Milan a dominat partida cu Salernitana, însă golul primit de Tătărușanu le-a dat emoții fanilor italieni. Grație succesului cu fosta echipă a lui Radu Drăgușin, AC Milan s-a apropiat la 5 puncte de Napoli cu un meci în plus.

Fanii italieni și-au vărsat nervii pe Tătărușanu cu atât mai mult cu cât golul gazdelor a venit după o ocazie uriașă a celor de la AC Milan. Guillermo Ochoa, titular pentru Mexic la Cupa Mondială din Qatar, a avut o dublă intervenție la șuturile lui Olivier Giroud și Charles De Ketelaere.

ADVERTISEMENT

„Tătărușanu, acest mare r***t încasează gol dintr-un singur șut pe poartă. De ce nu l-am luat pe Ochoa???”, a fost reacția dură a unui fan al lui AC Milan după cele două faze de poartă.

„Nu înțeleg unde d**** se uită Tătărușanu care nu a văzut că mingea va ajunge spre bara a doua”, a fost un alt comentariu al fanilor lui AC Milan. „Mai bine o lovitură în c**** decât Tătărușanu în poartă”, a fost un alt mesaj dur al italienilor.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu, criticat de italieni și după un meci amical pierdut

AC Milan a pierdut la mijlocul lunii decembrie un amical de lux, scor 1-2 cu Arsenal, iar fanii „rossoneri”, l-au atacat de asemenea pe portarul român.

Nici presa din peninsulă nu l-a ocolit pe Tătărușanu după eșecul cu liderul din Premier League. „Adli și Vranckx au impresionat, dar Rebic și Tătărușanu au dezamăgit în înfrângerea cu Arsenal. Lucrurile s-au schimbat pentru AC Milan după primele 20 de minute, începând cu lovitura liberă a lui Odegaard, care a trecut peste zid.

Cu Tătărușanu înrădăcinat la locul său, românul nu era absolut deloc pregătit să aibă o intervenție, deși, poate, nici măcar nu ar fi ajuns la minge.

În minutul 42, Nelson a dublat avantajul după o altă acțiune îndoielnică a lui Tătărușanu, care, fără niciun fel de presiune, i-a dat mingea lui Viera, după o pasă proastă, care l-a servit pe Nelson”, scriau jurnaliștii italieni de la Sempremilan.

ADVERTISEMENT