Fotbal intern

Ciprian Tătărușanu a fost excelent cu Spania și își așteaptă rândul la Lyon. Paradele românului, lăudate de francezi. VIDEO

06.09.2019 | 12:25
Ciprian Tatarusanu a fost excelent cu Spania si isi asteapta randul la Lyon Paradele romanului laudate de francezi VIDEO

Ciprian Tătărușanu a fost omul-meciului România – Spania din preliminariile Campionatului European din 2020. Portarul de 33 de ani a fost cel căruia tricolorii i-au datorat dreptul de a spera din finalul meciului, iar scorul de doar 1-2 de pe tabelă i se datorează total.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,35 este cota pentru 12 în meciul Serbia-Portugalia. Vezi toate cotele AICI

Ciprian Tătărușanu a impresionat cu Spania și își așteaptă rândul la Lyon

Tabela de pe Arena Națională indica, la pauză, un România – Spania 0-1 care, la prima vedere, ducea cu gândul la un meci cât de cât echilibrat. În realitate, elevii lui Cosmin Contra au fost la două mănuși de o umilință istorică. Grație lui Tătărușanu, Jordi Alba, Paco Alcacer & co. au fost opriți din drumul spre gol și spre un scor fluviu. Numai Sergio Ramos, din penalty, a reușit să-l învingă pe bravul portar român.

  • 7 intervenții salvatoare a avut Tătărușanu în prima repriză cu Spania

Evoluția magnifică a lui Tătărușanu a avut ecouri și în Franța. Site-ul Maxifoot scrie că, prin prestația sa din meciul cu Spania, Ciprian Tătărușanu a demonstrat că poate fi oricând un înlocuitor perfect pentru titularul postului de la Lyon, Anthony Lopes: ”Ajuns la Lyon în această vară cu dorința de a se impune pe postul de portar, Tărărușanu a demonstrat, în meciul cu Spania, că îl poate înlocui cu succes pe Anthony Lopes”, scriu francezii.

După meciul cu Spania, Tărărușanu a vorbit despre situația sa complicată de la echipa de Ligue 1: ”Niciun jucător nu e fericit când nu joacă. Antrenorul face echipa cum crede el mai bine, iar eu încă nu am primit vreo șansă. Sunt profesionist, mă antrenez în fiecare zi și îmi aștept șansa. Vreau să joc titular, însă antrenorul decide altceva pentru moment”.

  • 0 minute a jucat Tărărușanu în sezonul 2019-2020 de Ligue 1 pentru Lyon
Paradele lui Tătărușanu, adunate de francezi într-un filmuleț 
Paradele lui Tătărușanu, adunate de francezi într-un filmuleț. Sursa foto: sportpictures.eu

Paradele lui Tătărușanu, adunate de francezi într-un filmuleț 

Din secunda 37 până la finalul primei reprize, Ciprian Tătărușanu a scos tot ce a avut pe poartă, cu excepția penalty-ului executat de Sergio Ramos. Un fan al celor de la Lyon le-a adunat pe toate și le-a pus într-un filmuleț postat pe Twitter.

Paco Alcacer, Jordi Alba, Fabian Ruiz, Saul și Sergio Ramos s-au lovit de zidul numit Ciprian Tărărușanu. La golurile primite, de la Ramos și Alcacer, portarul român nu a avut nicio vină.