Fotbal international

Ciprian Tătărușanu a luat un gol de generic în Ligue 1! Nantes a ajuns la 5 meciuri fără victorie. Video

07.10.2018 | 18:23
Ciprian Tatarusanu a luat un gol de generic in Ligue 1 Nantes a ajuns la 5 meciuri fara victorie Video
ADVERTISEMENT

Portarul Ciprian Tătărușanu a luat un gol de generic în ultimul meci jucat în Ligue 1. La primul meci cu bosniacul Vahid Halilhodzic pe banca tehnică, FC Nantes își continuă declinul, fiind învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 de formația Girondins Bordeaux, într-o partidă din etapa a noua. ”Canarii” au ajuns la cinci meciuri fără victorie în campionatul francez.

Înainte de întâlnirea de la Bordeaux, Ciprian Tătărușanu era cel mai solicitat portar din Ligue 1. În primele opt etape din campionatul Franței, internaționalul român a avut 70 de investiții, cu zece mai multe decât următorul portar, Brice Samba de la Caen.

ADVERTISEMENT
Ciprian Tătărușanu încearcă să apere un balon într-un meci jucat de FC Nantes
Ciprian Tătărușanu încearcă să apere un balon într-un meci jucat de FC Nantes

Ciprian Tătărușanu a luat un gol de generic în Ligue 1 de la Yann Karamoh

În minutul 5 al partidei cu Girondins Bordeaux din Ligue 1, Ciprian Tătărușanu a încasat un gol de generic de la Yann Karamoh. Atacantul francez l-a învins pe portarul ”canarilor” cu un șut cu efect la vinclu din colțul careului de 16 metri. Celelalte goluri ale învingătorilor au venit tot în prima repriză și au fost reușite de Francois Kamano 7 și 42, ultimul din penalty.


Ciprian Tătărușanu are o medie extrem de slabă în acest sezon, încasând 16 goluri în nouă meciuri din campionatul Franței. În urma acestei înfrângeri, FC Nantes a rămas pe locul 19, penultimul, în clasamentul din Ligue 1, cu doar șase puncte, unul mai mult decât Guingamp, formație aflată pe ultima poziție. În schimb, Girondins Bordeaux a acumulat 14 puncte și a urcat până pe locul șase.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a fost convocat la naționala României pentru partidele cu Lituania în deplasare (11 octombrie) și Serbia pe Arena Națională (14 octombrie). Selecționerul Cosmin Contra a mizat pe portarul de la FC Nantes și în primele două meciuri ale ”tricolorilor” din Liga Națiunilor: 0-0 cu Muntenegru pe stadionul Ilie Oană din Ploiești și 2-2 cu Serbia la Belgrad.