Fotbal international

Ciprian Tătărușanu a vorbit despre situația lui de la Lyon: „Este bizar, dar nu o tragedie!”

06.01.2020 | 16:44
Ciprian Tatarusanu a vorbit despre situatia lui de la Lyon Este bizar dar nu o tragedie
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a vorbit în presa din Franța despre situația lui de la Olympique Lyon. Portarul națioalei României a mărturisit că este supărat pentru că nu este titular, dar vrea să facă tot posibilul să devină indispensabil pentru echipă.

Ciprian Tătărușanu a vorbit despre situația sa de la Lyon

Ciprian Tătărușanu consideră că situația sa de la Lyon este una bizară, dar nu atât de gravă cât să facă o tragedie: Este normal că nu sunt mulțumit de statutul meu în echipă. Este o situație bizară, dar nu mai este nici pe departe o tragedie.

ADVERTISEMENT

O să fac tot ce îmi stă în putere pentru a juca și pentru a schimba situația. Perioada de mercato din iarnă este scurtă, deci nu mă gândesc la ea”.

„Cel mai dureros atunci când stăm pe banca de rezerve este că ne doare spatele”, a glumit Ciprian Tătărușanu.

ADVERTISEMENT

„Debutul la Lyon a fost un moment plăcut!”

Ciprian Tătărușanu a oferit un interviu pentru site-ul FRF, în care a vorbit despre momentele plăcute din anul 2019: „Pe plan profesional, prima parte a fost una bună, cu rezultate satisfăcătoare atât pentru Nantes, cât și pentru echipa națională.

A doua parte a fost mai puțin reușită pentru că am ratat calificarea directă la Campionatul European, iar la Lyon am jucat un singur meci”.

ADVERTISEMENT

„Debutul la Lyon a fost un moment plăcut, ținând cont că am avut o evoluție sigură, iar echipa a câștigat. E clar că nu sunt mulțumit cu statutul meu de la club, dar atât în viață, cât și în fotbal, totul se poate schimba de la o zi la alta

Obiectivul pe 2020 este să fiu sănătos și să mă calific cu echipa națională la turneul final. De asemenea, îmi doresc să-mi ajut cât mai mult echipa de club. Sunt multe obiective, sper să mi le îndeplinesc pe toate”, a încheiat Ciprian Tătărușanu.

ADVERTISEMENT
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Tătărușanu, conform transfermarkt.com