Ciprian Tătărușanu, conflict deschis cu oficialii lui Nantes: ”Nu va mai juca în acest sezon”. Pleacă de la Nantes?

Traian Terzian   
în Ligue 1
02/04/2019, 18:33
Ciprian Tătărușanu, conflict deschis cu oficialii lui Nantes: ”Nu va mai juca în acest sezon”. Pleacă de la Nantes? GALERIE FOTO
Ciprian Tătărușanu a intrat în conflict deschis cu oficialii clubului FC Nantes

Portarul Ciprian Tătărușanu a intrat în conflict deschis cu oficialii clubului FC Nantes, după ce ”s-a dat lovit” la ultimul meci din Ligue 1 dinainte de întâlnirile cu Suedia și Insulele Feroe, din campania de calificare la Campionatul European din 2020. Un renumit jurnalist francez a anunțat că internaționalul român ar putea să nu mai fie folosit în acest sezon, mai ales că la vară îi expiră și contractul.

Ciprian Tătărușanu, conflict deschis cu oficialii lui Nantes

”Se zvoneşte că Tătăruşanu nu va mai juca la FC Nantes. Aflat la finalul contractului care expiră în vară, negocierile pentru o prelungire a înţelegerii ar fi fost tensionate şi fără succes. Jucătorul are o atitudine delăsătoare și Maxime Dupe ar putea fi titular până la finalul sezonului”, a scris pe contul de Twitter jurnalistul Manu Lonjon, care lucrează pentru YahooSports Franța.

De asemenea, cotidianul francez L’Equipe a scris că antrenorul bosniac Vahid Halilhodzic nu a fost încântat să afle că Ciprian Tătăruşanu a jucat cu infiltraţii pentru echipa naţională a României în preliminariile Euro 2020 şi asta după ce a susţinut că este accidentat înaintea meciului cu Reims din 17 martie, din campionat. Tehnicianul ”canarilor” a luat foc după acest incident și l-a lăsat rezervă pe Tătărușanu la meciul cu Lille de duminică.

Ciprian Tătărușanu repune balonul în joc în meciul Suedia - România din preliminariile Euro 2020
Ciprian Tătărușanu repune balonul în joc în meciul Suedia – România din preliminariile Euro 2020

Tătărușanu, medie de peste 1 gol încasat pe meci în acest sezon din Ligue 1

Ciprian Tătărușanu a evoluat în ambele meciuri jucate de echipa națională a României în startul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020, înfrângerea cu Suedia, scor 1-2, și victoria cu Insulele Feroe, scor 4-1. Mai mult, la întâlnirea de la Cluj-Napoca, portarul de la FC Nantes a fost în premieră căpitanul primei reprezentative, la cea de-a 59-a partidă sub ”tricolor”.

În vârstă de 33 de ani, Ciprian Tătărușanu a ajuns de la AC Fiorentina la FC Nantes în vara anului 2017, la cererea expresă a tehnicianului italian Claudio Ranieri, aflat în acel moment pe banca tehnică a ”canarilor”. În acest sezon din Ligue 1, portarul naționalei României a jucat în 25 de meciuri și a încasat 28 de goluri. În schimb, Maxim Dupe a încasat 10 goluri în doar 5 partide în care s-a aflat între buturi.

Închide ×