Fotbal intern

Ciprian Tătărușanu crede în șansele României și a făcut haz de necaz despre situația sa de la club: „Sunt odihnit când vin la națională!”

12.10.2019 | 21:39
Ciprian Tatarusanu crede in sansele Romaniei si a facut haz de necaz despre situatia sa de la club Sunt odihnit cand vin la nationala
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu crede în continuare în șansele României și a făcut haz de necaz despre situația sa la echipa de club, unde nu joacă. Portarul naționalei nu a simțit nicio secundă că nu vom câștiga partida cu Insulele Feroe și consideră că avem aceleași șanse ca și până acum, dar speră că ne vom califica direct de pe locul 2 din grupă.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,72 este cota pentru 2 la meciul Norvegia– Spania. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Tătărușanu, haz de necaz despre situația sa de la club

Ciprian Tătărușanu a vorbit despre șansele României, dar a glumit și pe seama faptului că nu este titular la Lyon, deși este unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei: „Este o victorie importantă a fost un meci dificil. Bine că am reușit să marcăm pe final și să ne întoarcem cu cele 3 puncte acasă. Terenul sintetic a fost destul de dificil. A fost o suprafață cu care nu suntem obișnuiți dar ne-am făcut treaba. Nu este ușor să nu joci la echipa de club, dar a fost decizia antrenorului, iar eu am respectat-o. Sunt odihnit de la echipa de club când vin la națională 🙂 ”.

„Este prima dată în cariera mea când voi fi susținut de copii, dar cred că o să fie o atmosferă plăcută. Este mult mai bine să jucăm cu copii în tribune decât cu scaune goale. Avem în continuare aceleași șanse la calificare și sper să ne calificăm din grupa noastră fără să apelăm la Nations League”, a mai spus Tătărușanu.

ADVERTISEMENT
  • 33 de ani a împlinit Ciprian Tătărușanu pe 9 februarie
Ciprian Tătărușanu. Sursă foto: sportpictures.eu
Ciprian Tătărușanu. Sursă foto: sportpictures.eu

Ciprian Tătărușanu este rezervă la Lyon, deși echipa traversează o perioadă slabă

Ciprian Tătărușanu este rezerva lui Anthony Lopes la Olympique Lyon, deși echipa sa nu a mai câștigat un meci în campionat de două luni, iar Sylvinho, antrenorul echipei, a fost demis în urma ultimei înfrângeri din campionat, 0-1 cu Saint Etienne. Chiar dacă Tătărușanu a făcut partide spectaculoase în poarta României, fostul antrenor al lui Lyon nu i-a dat șanse românului și l-a preferat pe Lopes, deși rezultatele nu au fost satisfăcătoare.

În Ligue 1, Lyon a pierdut ultimele două partide, și anume derby-ul cu Saint-Etienne (0-1) și cu Nantes (0-1). În schimb, în Champions League, echipa lui Tătărușanu are 4 puncte în două meciuri și a câștigat cu 2-0 în deplasarea de la RB Leipzig.

ADVERTISEMENT
  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Tătărușanu, conform transfermarkt.com