Fotbal intern

Ciprian Tătărușanu, criticat de un fost internațional: ”Suporterii trebuie să fie luați în seamă”

07.09.2020 | 16:18
Ciprian Tatarusanu criticat de un fost international Suporterii trebuie sa fie luati in seama
ADVERTISEMENT

Ciprin Tătărușanu, portarul naționalei României, a spus înaintea jocului cu Austria că nu îi pasă de părerea fanilor. Răzvan Raț, fost apărător al naționalei, îl contrazice pe jucătorul lui Lyon și crede că nu ar trebui să gândească în acest mod.

România o va înfrunta pe Austria, luni, în deplasare, de la 21:45, la Klagenfurt. Fostul apărător al naționalei crede că fotbaliștii României trebuie să țină cont de opiniile fanilor, chiar dacă ei se pricep sau nu la acest sport.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fii interesat de părerea suporterilor. Până la un moment dat, sigur, nu trebuie să faci ce spun unii sau alții, dar e clar că trebuie să înțelegi că suporterii, indiferent de cum îi cheamă, oameni de fotbal sau oameni care nu se pricep, au un cuvânt de spus, o anumită părere. Trebuie să fie luați în seamă. Toate aceste lucruri care apar sunt din cauza eșecurilor și frustrărilor. Sunt consecințe a tot ce se întâmplă în fenomen”, a spus Răzvan Raț, la Pro X.

”Vom avea câteva schimbări”

Portarul lui Lyon a avut următoarea declarație: „Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din Romania, nu stau să răspund fiecăruia, am pierde foarte mult timp”

ADVERTISEMENT

Selecționerul României se teme de presiunea pe care o exercită formația Austriei la începutul partidelor, astfel că Mirel Rădoi vrea să facă mai multe modificări pentru jocul de luni seara.

„Vom avea câteva schimbări tocmai pentru a evita această problemă, să nu cumva să nu rezistăm presiunii lor şi mai ales pe început de joc pentru că la fel cum bine ştiam, Irlanda de Nord, în ultimele 15 minute, marchează foarte multe goluri, la fel Austria pe începuturile de repriză în special şi chiar spre sfârşitul jocurilor marchează goluri şi atunci putem fi în dificultate dacă nu aducem jucători cu prospeţime.

ADVERTISEMENT

”Asta face să fie o echipă naţională foarte puternică”

Calitatea individuală a jucătorilor, campionatele de unde provin şi ce am rămas impresionat pentru că având foarte mare calitate individuală, au reuşit să şi-o exprime la nivel de echipă colectivă şi asta face să fie o echipă naţională foarte puternică.”

Ne gândim să acumulăm cât mai multe puncte în această competiţie, nu înseamnă neapărat că ce vom găsi mâine seară în primul 11 plus trei rezerve va fi echipa care va juca cu Islanda, sunt foarte importante punctele în această competiţie.

ADVERTISEMENT

Mai departe şi noi trebuie să avem o evaluare completă a jucătorilor pentru barajul cu Islanda şi pentru următoarele două partide din octombrie din Liga Naţiunilor. Trebuie să fim total concentraţi pe ce înseamnă partida cu Austria tocmai pentru a putea să analizăm foarte corect faţă de jucători perioada următoare”, a spus Mirel Rădoi înainte de jocul cu Austria.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 5,90 este cota pentru ”1-1 scor corect” la meciul Austria – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT