Fotbal intern

Ciprian Tătăruşanu, desfiinţat de suporterii naţionalei României: “Să nu mai văd clovnul” / “Un şomer de lux”

07.09.2020 | 11:18
Ciprian Tatarusanu desfiintat de suporterii nationalei Romaniei Sa nu mai vad clovnul  Un somer de lux
ADVERTISEMENT

Duminică, cu 24 de ore înainte de meciul Austria – România, tricolorii au susţinut o conferinţă de presă la Klagenfurt. Mirel Rădoi şi Ciprian Tătăruşanu au răspuns întrebărilor jurnaliştilor, însă portarul naţionalei a reuşit să-i enerveze pe fanii tricolorilor cu o declaraţie nefericită.

Ciprian Tătăruşanu a fost iritat de întrebările jurnaliştilor şi a declarat că nu este interesat de părerile suporterilor şi a oamenilor din România. Ieşirea în decor a fost imediat taxată de fanii naţionalei.

ADVERTISEMENT

Conferinţa de presă din Austria a fost transmisă în direct pe contul oficial de Facebook al echipei naţionale a României, astfel că fanii tricolorilor au reacţionat la spusele lui Ciprian Tătăruşanu.

Fanii naţionalei României l-au făcut praf pe Ciprian Tărăruşanu

“Mai bine du-te acasă, lasă-ne în pace. Nu ne ajuți. În Austria sau Germania dacă răspundeai aşa nu mai erai convocat”, “Mirel, învaţă-l pe ţăranul cu apa de la Lyon să vorbească la interviuri”, “Nu mă interesează părerea suporterilor, zise şomerul de lux”.

ADVERTISEMENT

“Sper să nu mai văd clovnul ăsta la naţională. Nu uităm că ne-ai mâncat calificarea cu Albania”, “Joci nimic şi vorbeşti degeaba”, “Ca fotbalist, la câţi ani se iese la pensie”, au fost câteva dintre comentariile postate de fanii naţionalei.

“Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din România și nu stau să răspund acum fiecăruia. Ca portar mă simt responsabil pentru fiecare gol pe care îl iau. Sunt o persoană foarte critică cu mine și îmi doresc să-mi ajut echipa”, a fost declaraţia lui Ciprian Tătăruşanu.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singurul pus pe ceartă după România – Irlanda de Nord 1-1

România a ratat la mustaţă victoria cu Irlanda de Nord, după ce tricolorii au fost egalaţi în minutul 86. La finalul meciului de pe Arena Naţională, Denis Alibec a avut o reacţie halucinantă la adresa lui Ciprian Marica, care comentase în studioul PRO TV prestaţia jucătorilor lui Mirel Rădoi.

“Toată echipa și-a dat viața pe teren. Mergem mai departe. Jucăm cum ar trebui să joace România. Să vina el să joace (Marica). Toți își dau cu părerea, eu cred că am facut un meci bun”, a declarat Denis Alibec la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Alexandru Maxim, participant la conferinţa de presă de după România – Irlanda de Nord 1-1, a avut la rândul lui o replică împotriva celor care critică jocul naţionalei.

“Fiecare e liber să spună ce dorește. Nu ține de noi ceea ce vorbesc cei din exterior. La televizor, probabil, fotbalul este mult mai simplu. Nu cred că ar trebui să ne concentrăm prea mult pe afirmații de genul acesta, pentru că avem nevoie ca toată lumea din jurul echipei, atât noi, cât și cei care doresc binele naționalei, să vorbească pozitiv, să ajute. Să lăsăm ironiile acestea pentru că, personal, nu cred că ne ajută cu nimic”, a spus Alex Maxim.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,65 este cota pentru ”X pauză / X final” la meciul Austria – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT