Sport
notix pixel id

Ciprian Tătărușanu, elogiat după Milan – Verona 3-2: ”Nu am avut dubii în privința lui”

Deși a primit două goluri în meciul Milan - Verona 3-2, Ciprian Tătărușanu a fost elogiat de antrenorul Stefano Pioli.
17.10.2021 | 11:28
Ciprian Tătărușanu, elogiat după Milan - Verona 3-2: ”Nu am avut dubii în privința lui”
Deși a primit două goluri în meciul Milan - Verona 3-2, Ciprian Tătărușanu a fost elogiat de antrenorul Stefano Pioli. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Românul a beneficiat de accidentarea francezului Mike Maignan și a revenit în poarta ”diavolilor roșii”, acesta fiind primul său joc din actualul sezon.

Deși milanezii l-au adus în ultimul moment pe veteranul Antonio Mirante, ”Tătă” a fost alegerea inspirată a lui Pioli.

Elogii pentru Ciprian Tătărușanu după Milan – Verona 3-2

Chiar dacă a încasat două goluri în partida Milan – Verona 3-2, din etapa a 8-a din Serie A, antrenorul Stefano Pioli a fost mulțumit de prestația lui Ciprian Tătărușanu și a elogiat faptul că acesta a știut să-și aștepte rândul în liniște.

ADVERTISEMENT

”Nimeni nu a avut vreodată îndoieli cu privire la calitatea, seriozitatea și profesionalismul său. Nu este ușor să stai pe bancă și să nu joci niciodată. El a fost întotdeauna de mare ajutor, apreciat de mine și de toată lumea. Suntem fericiți că a fost pregătit”, a declarat tehnicianul Milanului la conferința de presă, conform tuttomercatoweb.com.

Și presa italiană a fost mulțumită cu prestația portarului român, considerând că acesta s-a achitat de sarcini, a apărat tot ce se putea și nu putea face mai mult la cele două goluri încasate în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Românul, lăudat pentru paradele sale

”Tătărușanu a avut toți ochii îndreptați asupra lui, dar a răspuns bine și în primele minute a salvat la șutul lui Ilic. Sârbul a tras în diagonală, dar românul a pus decisiv piciorul stâng.

A fost aproape să intervină la golurile marcate de Caprari și Barak din penalty. Nu are nicio vină la golurile încasate. Și-a salvat echipa în trei rânduri”, a scris tuttomercatoweb.com, care i-a acordat nota 6,5.

ADVERTISEMENT

În schimb, site-ul calciomercato.com l-a notat pe portarul român cu 6 și a scris: ”A arătat că este pregătit la șutul lui Ilic, dar nu a mai avut ce face la finalizarea lui Caprari”.

Inestetic, dar eficient

”Tătărușanu înțelege repede că debutul său stagional nu va fi foarte liniștit. După 2 minute și 46 de secunde răspunde prompt la ocazia lui Ilic. Nu este o intervenție estetică, dar este eficientă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne obișnuim că Tătărușanu este mai mult un portar de substanță decât unul de stil”, a scris și Gazzetta dello Sport, care i-a acordat nota 6 pentru prestația din duelul cu Verona.

Italienii au remarcat faptul că lui Ciprian Tătăruşanu nu îi place lumina reflectoarelor. ”Nu sunt un băiat care să meargă în cluburi”, spune portarul român, iar italienii scriu despre cât de diferit este “Tătă” de stereotipul portarului instinctiv, vocal şi puţin… nebun.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik