Ciprian Tătăruşanu, eroul României! Şase intervenţii care au limitat proporţiile scorului

Marian Popovici   
în Echipa nationala
05/09/2019, 22:59
Ciprian Tătăruşanu, eroul României! Şase intervenţii care au limitat proporţiile scorului
Ciprian Tătăruşanu, eroul României! Intervenţiile care au limitat proporţiile scorului FOTO: in meciul de fotbal dintre Romania si Spania, din preliminariile C.E. 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

România a făcut o repriză dezamăgitoare împotriva Spaniei. Ibericii au condus la pauză doar cu 1-0 graţie golului marcat de Sergio Ramos din penalty, în minutul 29. Scorul putea să fie de alte proporţii dacă nu era Ciprian Tătăruşanu între buturi. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,35 este cota pentru X2 la meciul Suedia – Portugalia. Vezi toate cotele AICI

Ciprian Tătăruşanu, eroul României! Şase intervenţii care au limitat scorul

Titularul naţionalei a avut nu mai puţin de şase intervenţii providenţiale în faţa ibericilor. Tirada Spaniei a început încă din minutul 1 când Tătăruşanu a scos şutul periculos al lui Paco Alcacer. Atacantul Borussiei Dortmund a mai ratat o şansă mare în minutul 6, şutul periculos la colţul lung din unghi fiind blocat de “Tătă”.

În minutul 11, Tătăruşanu a ieşit din nou la rampă. Sergio Ramos a trimis o lovitură de cap foarte puternică, scoasă în corner de portarul naţionalei României. Două minute mai târziu, portarul lui Lyon a mai salvat o dată la şutul lui Jordi Alba.

Sergio Ramos l-a învins pe Tătăruşanu în minutul 29 din penalty, după care a făcut gesturi provocatoare pentru public. Dar, recitalul Spaniei din prima repriză nu s-a oprit aici. Portarul nostru a blocat şutul puternic din 6 metri trimis de Rodrigo, iar ca în minutul 36 “Tătă” a avut un reflex incredibil la acelaşi Paco Alcacer, care a reluat sub transversală din 7 metri.

 

Închide ×