Fotbal intern

Ciprian Tătărușanu, făcut praf de Duckadam! ”E arogant și nu se concentrează!”

11.10.2018 | 00:21
Ciprian Tatarusanu facut praf de Duckadam E arogant si nu se concentreaza

Ciprian Tătărușanu a fost atacat dur de Helmuth Dukadam! Calitățile titularului naționalei României au fost puse la îndoială de ”eroul de la Sevilla” în direct la TV, Duckadam afirmând despre goalkeeper-ul francezilor de la Nantes, în poarta cărora a încasat un gol de generic în ultima rundă a Ligue 1, că este ”arogant” și ””deconcentrat” mai ales când are mingea la picior.

”De el mereu se spune că n-a avut nicio vină! A stat rău în poartă! (n.r. – râde). Tătărușanu mai are din astea. Anumite gafe fac parte din jocul lui. El a fost supărat o perioadă lungă pe mine, pentru că i-am spus niște chestii care nu i-au plăcut. Aici a fost, cum să spun, o aroganță. Are un stil, câteodată, când joacă cu piciorul, arogant. E arogant, neconcentrat, vrea să pară dezinvolt”, a spus Duckadam la o televiziune de sport.

Ciprian Tătărușanu, făcut praf de Duckadam. Cum s-a certat cu Meme Stoica

Duckadam l-a criticat dur pe Tătărușanu pentru că, de multe ori, îl vede fără reacție la anumite baloane pe care ar putea să încercere să le pareze. Și, într-adevăr, forma lui ”Tătă” nu este ieșită din comun, mărturie recentă fiind gafele făcute la Nantes. Oficialul celor de la FCSB afirmă că a avut și discuții în contradictoriu cu Meme Stoica din cauza lui.

”Am avut chiar o discuție destul de aprinsă cu Mihai Stoica, după un gol primit de el din lovitură liberă la un meci cu FC Vaslui și am zis că mie imi plac portarii care au o reacție, care încearcă să facă ceva pentru a prinde acea minge. Nu știu ce șanse avea și acum să apere, dar voiam, să văd măcar că încearcă să facă ceva. Poate o devia puțin și se ducea în bară. Are un joc flegmatic în multe momente”, a fost declarația președintelui de imagine de la FCSB.